DEBI NA GREN SLEMU I ODMAH POBEDA PROTIV IGRAČICE IZ TOP 20: Rad i disciplina su jedini put ka rezultatu!
Foto: TSS

blista od sreće

DEBI NA GREN SLEMU I ODMAH POBEDA PROTIV IGRAČICE IZ TOP 20: Rad i disciplina su jedini put ka rezultatu!

Srpska teniserka je savladala u prvom kolu Petru Martić

Objavljeno: 12:59h

Olga Danilović nastavila je da niže pobede na ovogodišnjem Australijan openu, prvom gren slem takmičenju u sezoni. Nakon uspešno savladanih kvalifikacija, Olga je sada ostvarila i pobedu na svom debiju u glavnom žrebu jednog Gren slema. U prvom kolu glavnog takmičenja u Melburnu Danilovićeva je savladala 19. teniserku sveta, Hrvaticu Petru Martić 7:5, 3:6, 6:4.

- Idemooo! – kroz gromoglasan osmeh je rekla Danilovićeva i nastavila:

- Da, velika pobeda koja meni u ovom trenutku znači mnogo. Znači i moj prvi plasman u drugo kolo jednog Gren slema u karijeri, prvi put sam u glavnom žrebu Melburna do kojeg sam stigla iz kvalifikacija u ovom svima nama čudnom startu sezone, ali startu koji nas čeliči i uči da se sve može, da rad i disciplina uprkos okolnostima su pravi i jedini put ka rezultatu koji želiš i sanjaš. Težak meč, očekivano, imala sam izuzetnu protivnicu preko puta mreže, čije ime znači puno u belom sportu i koja iza sebe ima vrhunske rezultate vredne svakog respekta. Znala sam da neće biti lakih poena, da me čeka velika borba, da moram igrati na najvišem nivou i da uz sve to moram ostati mirna. Ispoštovala sam plan koji sam napravila sa mojim timom, ostala sam dosledna svoje igre i rezultiralo je na najbolji mogući način. Srećna, zadovolja gledam na sledeći meč i na nastavak takmičenja u toplom i lepom Melburnu – zaključila je Olga Danilović.

Naredna protivnica Olge je 28- godišnja Amerikanka Šelbi Rodžers sa kojom se naša reprezentativka sastala 2019. na turniru u Hjustonu i Danilovićeva je tada slavila pobedu rezultatom 6:3, 7:6(5).

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.