NADALOVO IGRANJE NA AUSTRALIJAN OPENU POD ZNAKOM PITANJA: Nisam dovoljno dobro! Ako ništa, sezona ide dalje!
Foto: EPA/Dave Hunt

strepe njegovi fanovi

NADALOVO IGRANJE NA AUSTRALIJAN OPENU POD ZNAKOM PITANJA: Nisam dovoljno dobro! Ako ništa, sezona ide dalje!

Španac ističe da mu je trenutno najvažnije zdravlje

Objavljeno:

Rafael Nadal i dalje ima probleme s leđima zbog čega će propustiti i drugi meč u grupi ATP kupa u kojem će se u petak Španija boriti protiv Grčke za plasman u polufinale, a kaže i da fizički nije dovoljno spreman za igranje punim intenzitetom.

- Nije da sam jako loše, ali nisam ni dovoljno dobro da bih igrao. Malo sam bolje, ali ne bih mogao da igram punim intenzitetom - izjavio je Nadal za špansku televiziju "Movistar+" četiri dana uoči početka Australijan opena na kom bi osvajanjem trofeja prestigao Federera i postao rekorder s 21 Gren slem titulom.

Rafael Nadal
foto: EPA/Dave Hunt

Međutim, na osnovu trenutne situacije i onoga što govori, čini se kao da je doveden u pitanje uopšte njegov nastup na Australijan openu u Melburnu.

- Iskreno govoreći, nikad nisam bio opsednut Gren slem titulama. Idemo korak po korak, a prvi je da zaigram na Australijan openu. Ako se to ne dogodi, sezona ide dalje - zaključio je Španac.

Žreb koji je trebalo da se održi u četvrtak, kao i svi mečevi na pripremnim turnirima koji se održavaju u "Melburn Parku", odložen je za petak zbog toga što je u jednom od hotela u kojem su smešteni teniserke i teniseri jedan radnik bio pozitivan na koronavirus.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.