TO ŠTO SE NOVAK BUNI ZNAČI DA ŽELI OSVETU! Vilander malo hvali, ali i sumnja u njegovo samopozdanje!
Foto: Filip Plavčić, Profimedia

ponovo o novaku

TO ŠTO SE NOVAK BUNI ZNAČI DA ŽELI OSVETU! Vilander malo hvali, ali i sumnja u njegovo samopozdanje!

Izjavio da je iza Novaka teška godina

Objavljeno:

Mats Vilander bivši švedski teniser, sada analitičar "Eurosporta", u jednom razgovoru istakao je da Novak Đoković nije favorit na Australijan openu.

On je izjavio da je iza Novaka teška godina, i da je Melburn bio poslednje mesto na kom je Srbin trijumfovao gledajući Gren slem turnire.

- Ne mislim da je veliki favorit u odnosu na Nadala i Tima. Moguće je da ne može da veruje u svoju formu, prošlo je godinu dana otkako je osvojio svoj poslednji Gren slem i sada ne može samo da se osloni na to što ga je osvajao osam puta - rekao je Vilander i dodao:

- S druge strane, mislim da da je to što se bunio za poboljšanje uslova za igrače dobro za njega jer pokazuje da je je motivisan, da želi osvetu.

Mats Vilander
foto: Printscreen/Youtube/Djoker Nole

Vilander je komentarisao celokupnu situaciju, na mogući pritisak za Đokovića koji na turnirima nije bio na nivou.

- Nešto ga je nateralo da eksplodira na US Openu, igrao je tek prvi set sa Karenjo-Bustom. Tu nešto nije bilo u redu, a onda je u finalu Rolan Garosa užasno startovao. U prvom gemu je odigrao šest drop šotova, bilo je čudno. Možda mu samopouzdanje nije na visokom nivou kada dođu bitni momenti - istakao je Šveđanin.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.