TROICKI SE JAVIO IZ MELBURNA: Ništa ne znamo ni mi! Nismo bili u tom hotelu gde se pojavio zaraženi!
Viktor Troicki, Foto: EPA/Yoan Valat

STRPLJIVO

TROICKI SE JAVIO IZ MELBURNA: Ništa ne znamo ni mi! Nismo bili u tom hotelu gde se pojavio zaraženi!

Njihov duel sa Nemcima je zakazan da počne u ponoć

Objavljeno:

Selektor teniske reprezentacije Srbije, Viktor Troicki, kao i ostali naši igrači u Melburnu u noći između petka i subote bi trebalo da nastave takmičenje na ATP kupu.

U Melburnu je organizovano testiranje 507 osoba koji su odsele u "Grand Hajat hotelu" jer je tamo jedan od radnika bio pozitivan na koronavirus, ali na svu sreću tamo nije bilo naših tenisera.

- Ne znamo ništa ni mi. Još čekamo. Po rasporedu se igra sutra, ali sve zavisi kakvi budu rezultati od svih igrača koji su testirani. Nismo bili tamo, u tom hotelu, zaista ne znam ništa što se tiče tog radnika - rekao je Troicki za "B92.net".

Zbog velikog broja ljudi i testova, oni su bili primorani da se strpe i sačekaju rezultate. Treba imati razumevanje što je sve usporeno, jer i sami organizatori žele da sagledaju celu situaciju i imaju uvid u sve.

U prvom meču protiv Kanade Srbija je zabeležila pobedu sa 2-1.

Naredni meč je u subotu u ponoć i igra se sa Nemcima, a na teren bi prvo trebalo da izađe Filip Krajinović protiv Jana-Lenarda Štrufa, zatim Novak Đoković i Aleksandar Zverev, pa meč dubla.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.