BIO SAM NA DNU! OTIŠAO SAM DO KRAJNJIH GRANICA! Federer se ogolio o povredi, operaciji, hodu na štakama...
Foto: EPA/Michael Dodge

uskoro

BIO SAM NA DNU! OTIŠAO SAM DO KRAJNJIH GRANICA! Federer se ogolio o povredi, operaciji, hodu na štakama...

Federer vraća na teren 8. marta u Dohi

Objavljeno: 12:47h

Aktuelni šampion Rodžer Federer ove godine propustio je Australijan open, zbog dva razloga. Prvi i veći razlog je povreda kolena, a zatim i informacija da njegova supruga Mirka nije bila raspoložena da Rodžer zbog karantina bude bez nje više od mesec dana.

- Australijan open je došao prerano zbog mog kolena. To boli. To je jedno od mesta na kojima najviše volim da igram - rekao je Federer.

U daljem toku razgovora dodao da je bilo razloga i to što želi da provodi vreme sa suprugom i decom.

- Želim da mogu da skijam sa decom i Mirkom. Ili da idem na laninarenje, igram košarku, ili započnem hokej na ledu. Još uvek imam toliko snova. Za to mi treba dobro telo i ne želim da ga udaram u zid - rekao je Švajcarac.

Federer vraća na teren 8. marta u Dohi.

Rodžer Federer
Rodžer Federerfoto: EPA/Peter Klaunzer

- Želeo sam da se vratim na manjem turniru, gde neću morati da budem potpuno fokusiran i gde je stres takođe malo manji.

Federer je u razgovoru i rekao da će se potruditi da igra Rolan Garos, ali da će slušati svoje telo i prednost daje Vimbldonu i Olimpijskim igrama, kao i US Openu, Isto tako ističe da je 100 % spreman.

- Voleću da igram tenis zauvek. Dao sam puno na rehabilitacije, operacije, bio na štakama, bio na dnu. Ali sam to uvek radio sa zadovoljstvom. Sada je vreme da pokušate ponovo. Spreman sam za dugačak i naporan put, želim ponovo da slavim velike pobede. Skoro sam na 100 odsto. Osećam se snažno i nisam imao nikakva nazadovanja u poslednjih šest meseci. Prisilio sam koleno, otišao sam do krajnjih granica - zaključio je on.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.