PU PU PU! Uvek izmaleriše Novaka, nadamo se da sada neće! Vilanderu bi sve sem pobede ĐOKOVIĆA bilo iznenađenje!
Foto: Filip Plavčić, Profimedia

Pregrizao jezik

PU PU PU! Uvek izmaleriše Novaka, nadamo se da sada neće! Vilanderu bi sve sem pobede ĐOKOVIĆA bilo iznenađenje!

Da bi pretekao Federera i Nadala moraće da ima sjajnu godinu, jer vreme leti, a mlađi dolaze i sve su opasniji

Objavljeno:

Jedna od najomraženijih teniskih ličnosti u Srbiji je sigurno legendarni švedski teniser Mats Vilander, koji je u dosadašnjoj novinarskoj karijeri, dosta puta sapleo svetskog broja jedan Novaka Đokovića.

Sada pred prvi Gren slem u sezoni, Australijan open, istakao je da je Nole glavni favorit i da ne vidi način da Srbin ne osvoji devetu titulu u zemlji kengura.

- Bio bih veoma iznenađen ako Đoković ne bi osvojio trofej. Biće jako, jako teško pobediti ga. Ima šansu da dođe do 20. gren slema ove godine. Štaviše, da bi pretekao Federera i Nadala moraće da ima sjajnu godinu, jer vreme leti, a mlađi dolaze i sve su opasniji - istakao je Vilander.

Mats Vilander, Novak Đoković, Barbara Šet
foto: Printscreen/Eurosport

On je dodao da sva ova situacija oko organizacije za vreme pandemije može dosta da utiče na ishod u Melburnu.

- To će verovatno imati značajan uticaj na mečeve, ali smatram da neće biti presudno. Tačno je da trening u hotelskoj sobi nije baš idealna priprema za turnir, međutim, najbitnija je koncentracija na terenu, ono što imate u glavi. Ako nekom i kada krenu mečevi u mislima bude sve što je prošao tokom karantina, onda neće imati uspeha.

Mats Vilander
foto: Printscreen/Youtube/Djoker Nole

Vilander se dotakao i Federera.

- Najveće šanse bi imao na Vimbldonu, ali u Melburn neće ići. Ako ne bude imao nikakav fizički problem, onda će Rodžer imati priliku u Londonu, gde je uvek bio kandidat za trofej. Rolan Garos i US Open su mnogo teži turniri za njega, ali Federer je svakako pikirao Vimbldon i Olimpijske igre kao dva najvažnija cilja u sezoni i očekujem neki veliki rezultat od njega - podvukao je Mats Vilander.

Prvi grend slem u sezoni, Australijan open, počeće 8. februara.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.