LAJOVIĆ: Teška grupa, ali na krilima naše publike IDEMO DO ODBRANE TRONA!
Foto: EPA/Roman Pilipey

reakcija na žreb atp kupa

LAJOVIĆ: Teška grupa, ali na krilima naše publike IDEMO DO ODBRANE TRONA!

Srbija je u grupi A sa Nemačkom i Kanadom

Objavljeno:

Srpski teniser Dušan Lajović izjavio je danas da je reprezentacija dobila veoma tešku grupu na ATP kupu u Melburnu.

- Dosta teška grupa, ali većina ekipa ovde je jaka i čine ih top igrači tako da neće biti lak put. Nadam se da ćemo dobro startovati turnir jer dolazimo na teren gde smo već dobro igrali u prošlosti, imali dobru energiju i atmosferu. Smatram da će ATP kup biti dobro takmičenje, pre svega što svi dolazimo iz karantina i iz neke izolovanosti od spoljašnjeg sveta i svega toga, i mislim da je dobar turnir za početak sezone - rekao je Lajović posle žreba.

Teniska reprezentacija Srbije igraće u grupi A ATP kupa u kojoj će još biti Nemačka i Kanada.

Dejvis kup reprezentacija Srbije, Teniska reprezentacija Srbije, Novak Đoković, Dušan Lajović, Viktor Troicki, Nenad Zimonjić, Filip Krajinović
foto: EPA/Chema Moya

Pored Lajovića, srpski tim će činiti još Novak Đoković, Nikola Ćaćić i Filip Krajinović.

Početak teniske sezone je u znaku pandemije koronavirusa, što je pomerilo datume, ali i mesta igranja pojedinih turnira, poput ATP kupa.

- Ovaj put domaćin je samo Melburn, ali ipak je to tlo Australije sa kojeg smo prošle godine otišli kao šampioni, nadamo se isto tako odličnoj atmosferi kao i 2020. Nadamo se da će uslovi dozvoljavati publiku u nekim procentima, a ako to tako bude onda sam siguran sam da će naša verna publika biti opet uz nas i da ćemo dobiti bar delić one atmosfere koju smo imali prošle godine, da ćemo na krilima naše publike ići do odbrane trona - kazao je Lajović.

ATP kup će se održati od 1. do 5. februara u Melburnu, a posle njega sledi prvi Gren slem turnir u sezoni, Otvoreno prvenstvo Australije.

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.