ONA JE GLAVNA! MIRKA ZABRANILA FEDERERU DA IGRA NA AUSTRALIJAN OPENU: Rodžer nije odustao zbog povrede!
Foto: EPA/Stringer

sve je izašlo na videlo

ONA JE GLAVNA! MIRKA ZABRANILA FEDERERU DA IGRA NA AUSTRALIJAN OPENU: Rodžer nije odustao zbog povrede!

Švajcarski teniser je zbog žene i dece odlučio da ne nastupi u Melburnu

Objavljeno: 14:46h

Isplivala je u javnost velika tajna o Rodžeru Federeru! Švajcarac nije odustao od Australijan opena zato što neće biti spreman, već je to bila odluka njegove supruge Mirke.

Godinama već traju šuškanja da se u braku Mirka pita za sve i da mnoge odluke u vezi sa Rodžerovom karijerom donosi upravo njegova supruga, a sada je sve to potvrdio i Andre Sa, bivši teniser, a sada jedan od funkcionera u Teniskom savezu Australije.

On je ispričao da je Mirki predstavljao veliki problem obavezni karantin u kome će morati da budu teniseri i njihova pratnja, te da ona nije htela da sa četvoro dece bude zatvorena 14 dana u četiri zida.

Mirka Federer
foto: EPA/Peter Klaunzer

- Glavni razlog je karantin. Pričao sam sa njim pre mesec dana i imao je dve opcije. Mogao je da dođe sa celom porodicom i da svi zajedno budu u karantinu. Problem je što Mirka i njihova deca ne bi mogli da napuste hotelsku sobu. Morali bi 14 dana da provedu u četiri zida. Samo igrači mogu da izađu na trening.

Takva ideja nije se dopala Mirki Federer, ali ni Rodžeru koji nije želeo da se čitava porodica žrtvuje kako bi on mogao da igra.

- Mogao je da izađe, trenira i vrati se, ali porodica nije mogla. Mirka to nije odobrila - naveo je Sa i kazao da je i druga opcija bila neprihvatljiva.

- Druga opcija bila je da dođe sam. Ipak, to bi značilo da bi pet nedelja bio razdvojen od svoje porodice... Rekao je sebi da ima 39 godina i 20 Gren slemova, da nema vremena da bude udaljen od njih - prepričao je razgovor Brazilac.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.