ĐOKOVIĆ ĆE SIGURNO PRESTIĆI FEDERERA: Ali mora da se čuva Nadala! Mnogo je jak!
Foto: EPA/Andy Rain

upozorenje Srbinu

ĐOKOVIĆ ĆE SIGURNO PRESTIĆI FEDERERA: Ali mora da se čuva Nadala! Mnogo je jak!

Poznati teniski stručnjak je pričao o trci za najboljeg tenisera u istoriji

Objavljeno: 11:34h

Rodžer Federer ne predstavlja više ozbiljnu konkurenciju Novaku Đokoviću i Rafaelu Nadalu u borbi za najboljeg tenisera svih vremena i to je opšti stav, a mnogi tvrde da je samo pitanje trenutka kada će ga i Srbin preteći po broju osvojenih Gren slemova.

Rodžer Rašid, bivši trener svetskog broja jedan, Lejtona Hjuita, upozorio je Đokovića da će u Špancu imati najveću prepreku u 2021 i veruje da će Nadal u novoj sezoni biti izuzetno motivisan u trci sa Novakom.

Rodžer Federer preskače Australijan open i gubi korak u trci za GOAT, ali zato će Nadal i Đoković biti prve zvezde pod australijskim suncem. Đoković je osam puta slavio u Melburnu i svakako će i sada biti favorit, ali Rašid oseća da će Nadal imati dobru priliku da ga ugrozi.

- Morate biti svesni u toj trci za GOAT da je Novak Đoković mlađi i otuda osećate da on može da nadoknadi ta tri pehara zaostatka. Novak je svakako to sebi stavio kao jedan od zadataka. Rafa će tu biti još neko vreme. Pre pet godina ljudi su ga otpisivali, govorivši kako je sa njegovim tenisom gotovo zbog povreda, ali pogledajte koliko je jak. Novaku će biti zato mnogo teže - upozorava Rašid koji je trenirao i Žoa Vilfreda Congu, Grigora Dimitrova i Gaela Monfisa.

(Espreso.co.rs / B92.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.