VIRUS NIJE TEORIJA ZAVERE: Medvedev o odluci da se pomeri turnir!
Foto: EPA/Andy Rain

dobra odluka

VIRUS NIJE TEORIJA ZAVERE: Medvedev o odluci da se pomeri turnir!

Danil Medvedev, šampion ATP Tur finala u Londonu smatra da su organizatori Australijan opena doneli pravu odluku kada su rešili da pomere termin turnira

Objavljeno: 14:46h

Datum je turnira je pomere, umesto da se održi od 18. januara, prvi grend slem sezone će se održati od 08. do 21. februara.

Danil Medvedev
foto: EPA/ANDY RAIN

Medvedev, koji je najbolji rezultat u Melburnu ostvario u poslednje dve sezone, kada je stizao do osmine finala, kaže da "virus nije teorija zavere" i da je sve što se dešava surova realnost.

- Koliko znam Tenis Australija je tesno sarađivao u svemu sa vlastima i ovo je bila jedina moguća opcija da bi se održao turnir. Čine sve što je moguće da imamo taj turnir i mislim da su doneli pravu odluku kada su rešili da sve pomere za 8. februar - kaže Medvedev.

Sebi je za narednu sezonu zadao jasan cilj, bolje nastupe na grend slemovima i poboljšanje igre na šljaci.

- Ova sezona je bila pomalo čudna. Igrao sam teške turnire u SAD posle pola godine pauze. Posle toga sam imao tri dana pauze i četiri dana da se pripremim za prelazak na šljaku. Za grače kojima ona nije omiljena podloga, to nije dovoljno. Godinu pre toga sam uz valjane pripreme pokazao napredak. Radićemo i dalje da unapredimo moju igru na šljaci - dodao je Rus.

On je poželeo svima srećne predstojeće praznike.

- Svim navijačima bih poželeo srećne praznike i zdravlje. Ne želim da zaboravim na lekare i ostalo bolničko osoblje koji su se borili na prvoj liniji fronta sa koronavirusom. Oni su istinski heroji 2020. godine - zaključio je Medvedev.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.