POSLE ENGLEZA I AMERIKANCI SRAMNO IZVREĐALI ĐOKOVIĆA: Zaslužuje da bude idiot svake godine!
Foto: EPA/Andy Rain

ponovno vređanje

POSLE ENGLEZA I AMERIKANCI SRAMNO IZVREĐALI ĐOKOVIĆA: Zaslužuje da bude idiot svake godine!

Vređanje Novaka ovih dana dolazi sa svih strana

Objavljeno:

Prilikom odabira "idiota godine" Amerikanci su odlučili da one ličnosti koje karakteriše neznanje, nadmenost, zloba i nesposobnost.

Dodali su autora da bi "idiot godine" trebao da bude povezan samo sa pandemijom, ali ne mora da se ograničava samo na globalni problem.

"Dejli mejl" je Novaka već nazvao "koviditotom" godine, međutim, sada je i portal "Deadspine" napravio listu od 50 idiota godine, na kojoj je 20. mesto zauzeo najbolji teniser sveta.

" - Džoker' bi mogao da se svake godine nađe na ovoj listi zbog svojih kultnih razmišljanja o zdravlju. U odsustvu tenisa, Đoković je bio domaćin posećenog turnira (Adrija tura), nakon kojeg su on i još nekoliko igrača bili pozitivni na korona virus. Tada su se pojavile i fotografije iz noćnih klubova na kojima su igrači bili. Na US Openu nije bilo Rafaela Nadala i Rodžera Federera, pa je Đoković mogao jednostavno da se prošeta do titule, ali on je u trenutku frustracije udaruo loptu koja je udarila u grlo linijskog sudiju, pa su ga izbacili sa turnira. Možda je lopta jednostavno ignorisala njegove emocije? - ", stoji u tekstu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.