TEODOSIĆ DOČEKAO ĐOKOVIĆA UZ POGAČU I SO: Đoković otišao na visinske pripreme kod prijatelja u hotel na Divčibarama
Foto: Printscreen/Instagram/hotelcrnivrh

spojio lepo i korisno

TEODOSIĆ DOČEKAO ĐOKOVIĆA UZ POGAČU I SO: Đoković otišao na visinske pripreme kod prijatelja u hotel na Divčibarama

Novak će i trenirati, ali i uživati u prirodnim lepotama i odmarati s porodicom

Objavljeno: 15:15h

Novak Đoković se iz Beograda preselio na Divčibare, gde bi trebalo da odradi onaj visinski deo priprema za novu tenisku sezonu.

Za razliku od svih prethodnih godina, najbolji teniser sveta se po prvi put u karijeri priprema za novu sezonu u Srbiji, što je uslovila pandemija koronavirusa, ali verovatno i želja da bude uz porodicu tokom novogodišnjih i Božićnih praznika.

Prvi reket planete je prethodnih nedelja sa svojim timom i kolegama teniserima trenirao u Beogradu u okviru svog SC "Novak" na Dorćolu, a sada je došao red i na onaj visinski deo priprema koji će odraditi na planini.

A najbolje uslove za to mu je omogućio hotel koji je izgradio njegov prijatelj Miloš Teodosić na Divčibarama.

Iz hotela "Crni vrh" su se pohvalili da im je došao najbolji igrač sveta i dočekali su ga na tradicionalni srpski način uz pogaču, so, med i čašu vode.

- Tristota sedmica na vrhu ATP liste! Najbolji teniser sveta Novak Djoković Danas na Divčibarama u hotelu Crni vrh! Velika nam je čast i posebno zadovoljstvo što će biti naš gost - objavio je hotel Crni vrh na društvenim mrežama.

Novak će verovatno spojiti lepo i korisno, pa uz treninge će i odmarati i opuštati se u prirodi i tu boraviti sa porodicom, jer je poznato koliko Đokovići vole da borave u prirodi.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.