ŠOK - VIKTOR TROICKI NAJAVIO KRAJ KARIJERE! Postaće selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije?!
Foto: AP

VELIKA VEST

ŠOK - VIKTOR TROICKI NAJAVIO KRAJ KARIJERE! Postaće selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije?!

Naravno da ću ostati u tenisu, napomenuo je Troicki

Objavljeno:

Portal 24sedam je preneo senzacionalnu vest da bi Viktor Troicki mogao da vrlo brzo okonča karijeru profesionalnog tenisera i postane novi selektor teniske reprezentacije Srbije.

U intervjuu za portal, slavni srpski teniser je rekao da je svestan da se bliži trenutak kada će prestati sa aktivnim igranjem, ali je rekao i da će sigurno ostati u tenisu.

foto: EPA/Yoan Valat

Plan je, kako se pretpostavlja, da se otisne u trenerske vode.

- Svestan sam da polako dolazi vreme kada završavam profesionalnu karijeru. Sada mi je prioritet da se što bolje spremim za novu sezonu. Dao sam sebi nekih pet, šest meseci rok, da vidimo kako ću se ja osećati, ali i koje rezultate ću da postignem. Od toga mi mnogo zavise i planovi. Ako krene dobro, to je super, ali ako vidim da ne ide i da se mučim, mislim da ću tada najverovatnije prestati sa aktivnim igranjem. Što se tiče mojih budućih planova, naravno da ću ostati u tenisu. Ceo život sam u njemu i smatram da ću najviše dati u onome gde sam najbolji. Sada, na koji način, imam neke planove, ali ne želim da još pričam o njima. Polako, sve u svoje vreme - rekao je Troicki nedavno za 24sedam.

Podsećamo da je i Nenad Zimonjić pre tri godine postao selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije dok je još bio aktivan na Turu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.