ŠESTORICA BI DA IM ĐOKOVIĆ SPASAVA ŽIVOT, NOVAK IZABRAO RAFU: Otkačena anketa ATP-a stavila na muke igrače!
Foto: EPA/ANDY RAIN

poverenje

ŠESTORICA BI DA IM ĐOKOVIĆ SPASAVA ŽIVOT, NOVAK IZABRAO RAFU: Otkačena anketa ATP-a stavila na muke igrače!

Novak i Rafa su dobili po šest glasova u čudnoj anketi

Objavljeno:

ATP je objavio rezultate još jedne u nizu svojih pomalo bizarnih anketa sprovedene među najpopularnijim igračima na Turu.

Pitanje koje im je ovaj put postavljeno, glasilo je: kada bi jedan igrač morao da osvoji set da bi vam spasao život, koga biste izabrali da igra za vas?

Nije iznenađenje da je Novak Đoković dobio veliki broj glasova, čak šest kolega izabralo je Srbina: Endi Mari, Kei Nišikori, Denis Šapovalov, Dijego Švarcman, Danil Medvedev i Marin Čilić.

foto: EPA/Andy Rain

Neki su imali zanimljiva objašnjenja.

- Teško pitanje, mogao bih da izaberem bilo kojeg od trojiće najvećih, ali kada je Novak u svojoj najboljoj formi, onda je neverovatan. Zato bih izabrao njega - objasnio je Medvedev.

Marin Čilić je imao više razloga.

- Novak Đoković je najbolji igrač decenije i kada je u najboljoj formi, njega je najteže pobediti. Uz to, veliki smo prijatelji i definitivno bih izabrao njega da igra za moj život - rekao je Čilić, prenosi Mozzarsport.

foto: EPA/Andy Rain

Jednak broj glasova dobio je Rafael Nadal, ali jedan od njih došao je upravo od Đokovića koji se poslužio sasvim jasnom logikom.

- Uzeo bih Rafu na šljaci. Mislim da je očigledno zašto - nasmejao se Đoković.

Pored Novaka, Nadala su izabrali i Dominik Tim, Feliks Ože-Alijasim, Borna Ćorić, Grigor Dimitrov i Aleks de Minaur.

Sa druge strane, Španac se odlučio za drugog najvećeg rivala, Rodžera Federera, a najviše poverenja u Švajcarca imaju i Fabio Fonjini i Stefanos Cicipas.

Po jedan glas dobili su Dominik Tim, kojeg bi izabrao Andrej Rubljov, i Elina Svitolina, za koju je glasao njen dečko Gael Monfis.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.