NOVAK UŽIVA U TRENINZIMA U BEOGRADU: Nahvalio WTA, iako se njima ne sviđa ono što je radio prethodnih meseci!
Foto: Starsport©

uživa kod kuće

NOVAK UŽIVA U TRENINZIMA U BEOGRADU: Nahvalio WTA, iako se njima ne sviđa ono što je radio prethodnih meseci!

U WTA ne gledaju baš blagonaklono na to što je srpski teniser pričao sa brojnim teniserkama oko njihovog uključivanja u njegovu Asocijaciju tenisera, što je i sam potvrdio

Objavljeno:

Novak Đoković je počeo s pripremama za narednu sezonu i to u rodnom Beogradu, gde na terenima u okviru Sportskog centra "Milan Gale Muškatirović", već nekoliko dana trenira sa svojim najbližim saradnicima, ali i kolegama teniserima iz Srbije.

Novak je, kako je ranije objavljeno, ustupio nekoliko balona kolegama i njihovim trenerima, tamo mogu slobodno da treniraju i spremaju se za nove izazove koje im slede u 2021.

Sudeći po atmosferi na treningu, čini se da je svetski broj jedan veoma raspoložen.

Na fotografijama koje su objavljene sa treninga vidi se da je u dobrom raspoloženju u društvu Filipa Krajinovića i trenera Gorana Ivaniševića.

Uz sve to, Novak stiže i da prati dešavanja na svetskoj teniskoj pozornici, a očigledno je da mu se dopao i novi logo WTA.

On je na društvenim mrežema reagovao na novo vizualno rešenje WTA, pohvalivši autore loga.

S druge strane, prvi čovek WTA, Stiv Sajmon, kaže da je svestan da je Novak, kao jedan od osnivača nove Asocijacije tenisera, PTPA, razgovarao sa mnogim igračicama.

- Znam da je Novak pričao sa mnogim teniserkama, naravno, niko nema nameru da sprečava da imamo bilo kakve razgovore. Ako one odluče da se priključe PTPA i to urade, nosićemo se sa time, to će biti neophodno - rekao je Sajmon.

On je dodao da mu se dopala ideja Rodžera Federera o tome da ne bi bilo loše da dođe do spajanja između ATP i WTA.

- Znajući Rodžera, nisam iznenađen što gleda širu sliku stvari. Mnoge naše članice dele iste stavove, ako pričate sa Serenom i Venus Vilijams, čućete slične komentare. Naš Odbor igračica bi svakako voleo da više radimo zajednički - zaključio je Sajmon.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.