SKANDAL! SLAVNI TENISER PREBIJAO BIVŠU DEVOJKU?! Hteo je da me uguši jastukom, udarao mi glavom o zid...
Foto: EPA/ ANDREJ CUKIC

jeziva ispovest

SKANDAL! SLAVNI TENISER PREBIJAO BIVŠU DEVOJKU?! Hteo je da me uguši jastukom, udarao mi glavom o zid...

Iako ona nije navela njegovo ime, svi upiru prstom u njega, a i ona je sama lajkovala komentare u kojima se pominje on

Objavljeno: 12:39h

Jedan od najboljih tenisera sveta Aleksander Zverev mogao bi da se nađe u novim velikim problemima koji bi itekako mogli da utiču na njegovu karijeru i privatni život, jer su krenule optužbe da je nekoliko puta pretukao bivšu devojku Olgu Šaripovu.

Sve je počelo od dramatične i teške ispovesti atraktivne Ruskinje na Instagramu, gde je pričala kako je trpela fizičko zlostavljanje i nasilje od strane bivšeg dečka, a iako nigde nije pomenula tenisera, sve ukazuje na to da je mislila na njega.

- Mene su tukli i neću više da ćutim! Želim da ispričam ličnu i tešku priču za mene, koju sam prošla i ostavila u prošlosti. Pišem ovo da bi devojke koje su u istoj situaciji, ili su bile, ne bi osećale same i da bi imale snage da nastave dalje da žive. Bila sam žrtva nasilja u porodici - počela je svoju priču Šaripova.

Istog trenutka su svi prstom uprli u nemačkog tenisera ruskog porekla, a razlozi za to su što je ona ispričala da se jedan incident dogodio u Njujorku u avgustu 2019. godine, što je u vreme kada su ona i Zverev bili zajedno, a on tada igrao na US openu.

- Prvi put se to desilo na početku veze, došlo je do svađe i dobila sam udarac glavom o zid, sa toliko snage da sam sela na pod. Šta se posle desilo? Bila sam optužena da sam podigla ruku... Osoba koja me je udarila sekund ranije ustala je i vikala na mene ne zato što je on udario mene, nego jer sam ja htela njega? Kako je to moguće? Zašto ga nisam odmah ostavila? Zašto sam mu oprostila? Stvarno ne mogu da odgovorim na ova pitanja. Volela sam ga. Iskreno volela i želela da budem sa ovom osobom. Mislila sam da je to samo greška koju ćemo popraviti zajedno i ostaviti je u prošlosti.

foto: Starsport©

Onda je usledio i najkontroverzniji detalj.

- Stajala sam na ulici u Njujorku i nisam znala gde da odem ni šta da radim. Pokušao je da me uguši jastukom, udario je moju glavu o zid, uvrtao mi ruke i u tom trenutku sam bila uplašena za moj život. To je bilo daleko od prvog puta da je digao ruku na mene u vezi.

Odmah nakon toga su usledili komentari i pitanja da li misli na Zvereva, ali ona nije dala odgovor, međutim, lajkovala je skoro svaki komentar u kome je pomenut nemački teniser.

Zverev je do avgusta ove godine bio u vezi sa Brendom Pateom, koja je sa njim bila i gost u Beogradu na Adrija Turu ovog leta.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.