BRAT ŠTEFI GRAF DIVLJAO U SAD: Pretio smrću čoveku i ženi, policija pucala na njega! Haos u slavnoj porodici!
Foto: EPA/Uli Deck

ima očigledno problema

BRAT ŠTEFI GRAF DIVLJAO U SAD: Pretio smrću čoveku i ženi, policija pucala na njega! Haos u slavnoj porodici!

Ona je sada podnela sudski zahtev da preuzme potpuni nadzor na njim

Objavljeno:

Velika muka snašla je legendarnu teniserku Štefi Graf koja je inače udata za Andrea Agasija, a sve zbog problematičnog brata Mihaela.

Druga najtrofejnija teniserka u istoriji Open ere (posle Serene Vilijams) živi povučenim životom u Las Vegasu sa suprugom i decom, međutim, njihovu idilu često prekida njen brat svojim incidentima.

foto: EPA/MATT CAMPBELL

Njegovo problematično ponašanje je posebno eskaliralo u poslednjih nekoliko meseci zbog čega se i Štefi našla u žiži javnosti.

Neprijatna situacija po porodicu eskalirala je 23. avgusta sa hapšenjem Mihaela u Las Vegasu zbog pretnji smrću prijatelju i razbijanjem prozora na automobilu čekićem.

foto: EPA/RONALD WITTEK

Nedugo potom, Graf je i supruzi pomenutog prijatelja pretio smrću, tada je već policija morala da upotrebljava gumene metke i omamljivače ne bi li obuzdala Mihaela.

Ni sam sa sobom nije mogao da se primiri, pa je tako zaradio blaže opekotine po licu eksperimentišući sa vatrom i hemikalijama u dvorištu svoje kuće u kojoj živi sa majkom.

foto: EPA/DOMINIC EBENBICHLER

Bila je to kap koja je prelila čašu, porodica je taj njegov novi ispad videla kao krajnji znak da se nešto mora preduzeti, pa je ovaj dobio nadzor, međutim uložio je žabu na odluku suda.

Prema pisanju medija u SAD Štefi Graf je odlučila da sada i sudski preuzme brigu o njemu i da ga nadzire. I dosad je imala sudski papir kao odgovorna za ponašanje svog brata, te mu je dodelila privremeni nadzor, a od januara naredne godine ovaj će dobiti stalno starateljstvo.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.