REAL ZVAO, ĐOKOVIĆ SE ODAZVAO: Srpski teniser u misiji sa Bekamom, Peleom, Dončićem, Nadalom...
Foto: Profimedia

humanitarna akcija

REAL ZVAO, ĐOKOVIĆ SE ODAZVAO: Srpski teniser u misiji sa Bekamom, Peleom, Dončićem, Nadalom...

Srpski teniser i druge najveće zvezde sporta donirale su svoje stvari za humanitarnu aukciju

Objavljeno:

Zajedno sa brojim sportskim, muzičkim i glumačkim zvezdama, ali i brojnim umetnicima, najbolji teniser sveta Novak Đoković, uključio se u veliku humanitarnu akciju koju organizuje fondacija Real Madrida.

Nole je, baš kao i za mnoge najbolji fudbaler svih vremena Pele, pa čuveni majstor “bubamere” Dejvid Bekam, legendarni košarkaš Leri Bird i momak koga ekspreti vide kao njegovog naslednika Luka Dončić, šampion Formule 1 Fernando Alonso, neponovljivi šahovski šampion Magnus Karlsen, ali i Serena Vilijams, Rafael Nadal, Rodžer Federer i Džon Mekinro, donirao stvar koju za njega ima posebnu važnost.

Naime, na ovoj aukciji biće ponuđen Noletova tamno plava majica koja na sebi ima boje zastave Srbije.

foto: EPA/Julien De Rosa

Sredstva prikupljena na ovoj onlajn aukciji koja će se održati 4. novembra biće iskorišćena za pomoć deci, a sav novac biće distribuiran preko fondacije verovatno najčuvenijeg sportskog društva na svetu.

Ostali veliki šampioni odlučili su da poklone u dobrotvorne svrhe različite predmete - od reketa, preko majici i dresova, kopački i skafandera, do šahovske table, a u kompletnu akciju uključili su se i pevač Hulio Iglesijas, reditelj Hoze Luis Garsi, muzičar Alehandro Sanc, kao i ikona Holivuda Ričard Gir.

Na aukciji će biti ponuđene i brojne slike koje su uradili neki od najvećih umetnika Španije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.