NOVA DISKVALIFIKACIJA NA ROLAN GAROSU: Automatska eliminacija jer je trener bio pozitivan na testu!
Foto: EPA/Srđan Suki

nije saopšten identitet

NOVA DISKVALIFIKACIJA NA ROLAN GAROSU: Automatska eliminacija jer je trener bio pozitivan na testu!

I ona je prošla kao Džumhur i naš Peđa Krstin

Objavljeno: 09:35h

Nova diskvalifikacija sa Rolan Garosa! Za sada nije poznato ime i prezime, ali se zna da je reč o teniserki.

Ova devojka je diskvalifikovana zato što je njen trener bio pozitivan na testu na koronavirus, baš kao što je to bio slučaj sa Damirom Džumhurom i Peđom Krstinom pred početak kvalifikacija za Rolan Garos.

- Organizatori Rolan Garosa informišu javnost da je igračica ženskog dubla proglašena 'kontaktnim slučajem' i da je, nakon što je njen trener bio pozitivan na kovid-19. U skladu sa zdravstvenim i bezbednosnim protokolima turnira, dubl tim te igračice je izbačen iz glavnog žreba, koji počinje u sredu - navodi se u saopštenju organizatora.

Kao što smo već rekli nije naveden identitet teniserke, kao ni to da li je i ona testirana pozitivno na Covid-19 ili je samo zbog kontakta sa svojim trenerom.

Podsećamo da su u ponedeljak organizatori promenili pravila u vezi s "Covid protokolom", i da osobe koje su ranije bile zaražene koronavirusom i imaju dokaz o tome da su bile zaražene, više neće biti diskvalifikovane automatski, jer postoji mogućnost da im je rezultat bio "lažan", pa im je dozvoljeno da ponove test.

Srbiju danas na Rolan Garosu predstavljaju Đere, Lajović i Novak Đoković, koji u 13.35 igra sa 80. igračem sveta Mikaelom Imerom. Prvi reket sveta je apsolutni favorit s kvotom od 1,20 da će slaviti sa 3:0 u setovima. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Đoković - Imer.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.