SUMNJAM U ĐOKOVIĆEVA! Ne znam šta će biti s njim kad se ovo dogodi!
Foto: EPA/Riccardo Antimiani

zanimljiva opservacija

SUMNJAM U ĐOKOVIĆEVA! Ne znam šta će biti s njim kad se ovo dogodi!

Čuveni bivši teniser se pita da li će Novak biti dovoljno motivisan za nove rekorde i trofeje nakon što se budu povukli njegovi najveći rivali

Objavljeno:

Greg Rusedski, bivši teniser, a sada teniski analitičar, ne sumnja da bi Novak Đoković mogao da prestigne Nadala i Federera u budućnosti, ali dovodi u pitanje njegovu motivaciju.

Bivši britanski igrač je govorio o Novakovim šansama da prestigne Španca i Švajcarca po broju Gren slem titula, ali kako kaže, čini mu se da bi na tom putu pre svega Srbin mogao da ima više psihičke probleme, a jedan od njih je odvojenost od porodice.

- Mogao bi da ih stigne, ali ja na to gledam drugačije. Fizički je sposoban da dostigne daleko, ali ima dvoje dece, ženu i ne želi da bude na putu svane nedelje sa skoro 40 godina. Drugačije je kada se u sve umeša porodica. Svi vole da povremeno pobegnu - kaže Rusedski.

foto: AP

Britanac sa kanadskim pasošem dovodi u pitanje njegovu motivaciju kada se Španac i Švajcarac povuku.

- Život se menja, biće izazov više psihički nego fizički. Ko zna, ako se oni povuku on neće više imati svoje najveće rivale da stvara te rekorde. To je problem koji veliki šampioni imaju. Moraju imati nekoga da ih motiviše. Ova velika trojka je to radila za nekoliko generacija, ali kada se konačno pozdrave, izgubiće malo motivacije kada dostignu rekorde.

Đoković je mlađi od Nadala godinu dana, a od Federera 5 godina.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.