NADALU ĆE BITI TEŽE NEGO IKAD RANIJE NA ROLAN GAROSU: Više nije nepobediv, a ima još nešto što mu ne odgovara!
Foto: Reuters

da li je u pravu?

NADALU ĆE BITI TEŽE NEGO IKAD RANIJE NA ROLAN GAROSU: Više nije nepobediv, a ima još nešto što mu ne odgovara!

To sve tvrdi bivši trener Novaka Đokovića

Objavljeno:

Rafael Nadal po prvi put dolazi na Rolan Garos bez ijedne titule na šljaci, što je probudilo sumnju kod Borisa Bekera da li će i ove godine biti neprikosnoven u Bulonjskoj šumi.

Španski teniser je prošle nedelje ispao u četvrtfinalu Mastersa u Rimu od Dijega Švarcmana, a to mu je bio prvi zvanični turnir od početka pandemije koronavirusa.

foto: EPA/Dave Hunt

- Švarcman je pokazao u Rimu da Nadal nije nepobediv na šljaci. Rafa sada nije toliki favorit kao prethodnih godina i verujem da će mu biti teže nego ranije na Rolan Garosu. Početkom oktobra neće biti toliko vruće u Parizu i to će uticati na njegovu igru. Uz to, on je uglavnom igrao tri, četiri turnira pred početak Rolan Garosa i osvajao je titule. Ove godine to neće biti slučaj - ocenio je Beker i dodao:

- Ipak, on je i dalje moj prvi izbor. Ako je Rafa prvi izbor, onda su iza njega Dominik Tim i Novak Đoković. Sve je moguće, videli smo to na US openu.

Mečevi glavnog žreba Rolan Garosa počinju u nedelju. Žreb je na programu u četvrtak - Đoković je prvi nosilac, a Nadal drugi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.