KAKVE REČI O NOVAKU ĐOKOVIĆU: Ako neko može da pobedi Rafu Nadala na Rolan Garosu, onda je to on!
Rafa i Nole, Foto: EPA/Scott Barbour

SLAVNI TRENER JASAN

KAKVE REČI O NOVAKU ĐOKOVIĆU: Ako neko može da pobedi Rafu Nadala na Rolan Garosu, onda je to on!

- Siguran sam da će činjenica da je osvojio Grend slem Timu napraviti zaokret u glavi i to bi možda moglo da promeni ishod njegovih mečeva protiv najvećih igrača na velikoj sceni- rekao je Muratoglu u emisiji "Tennis Majors" o Dominiku Timu

Objavljeno:

Poznati teniski stručnjak, bivši trener Serene Vilijams Patrik Muratoglu pohvalno je govorio Novaku Đokoviću, ali i Dominiku Timu.

On smatra da nakon što je Tim osvojio US open sada postoje dva igrača koja mogu da pobede Nadala na Rolan Garosu.

- Sada imamo dva igrača koji mogu da pobede Nadala, što nikada nije bio slučaj. Prvi je Novak jer mislim da Novak igra najbolji tenis u svojoj karijeri trenutno. Pobedio je Nadala mnogo puta na šljaci Iako je Rolan Garos uvek posebna priča, on ga je pobedio toliko puta i 'puca' od samopouzdanja, a Nadal dolazi na RG sa samo nekoliko odigranih mečeva. Onda imamo i Tima koji je neverovatan 'šljakaš' i koji je odigrao mnogo mečeva - rekao je Muratoglu i dodao:

Patrik Muratoglu
Patrik Muratoglu foto: EPA/Mast Irham

- Siguran sam da će činjenica da je osvojio Grend slem Timu napraviti zaokret u glavi i to bi možda moglo da promeni ishod njegovih mečeva protiv najvećih igrača na velikoj sceni- rekao je Muratoglu u emisiji "Tennis Majors".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.