MARADONA IMAO PORUKU ZA NOVAKA NA DAN FINALA: Đokoviću se nimalo neće svideti reči legendarnog Dijega!
Novak Đoković i Dijego Maradona, Foto: EPA, Printscreen

SRBIN IGRA S ARGENTINCEM

MARADONA IMAO PORUKU ZA NOVAKA NA DAN FINALA: Đokoviću se nimalo neće svideti reči legendarnog Dijega!

Argentinac je veliki teniski fan, a posebno je vatren bio na Dejvis kup mečevima Argentine, pa je tako slavio sa Del Potrom i ostalima titulu iz 2016. godine

Objavljeno: 10:04h

Novak Đoković će u finalu ATP Rimu igrati protiv Dijega Švarcamana, a Argentinac će imati veliku podršku. Uz njega je veliki, legendarni Dijego Armando Maradona.

- Čestitke mali Švarcmane! Mreža je za tebe kao u odbojci (visok 1.70m prim. aut.), ali si bez obzira na to u finalu. Za mene si već šampion! - napisao je Maradona.

Argentinac je veliki teniski fan, a posebno je vatren bio na Dejvis kup mečevima Argentine, pa je tako slavio sa Del Potrom i ostalima titulu iz 2016. godine.

Podsećanja radi Maradona je nekada isticao i da obožava Novaka Đokovića, bio je njegov veliki fan, da bi potom "promenio ploču" i stao na stranu Rodžera Federera koga je nazvao "teniskim gospodinom" uz poruku da je ubedljivo najbolji, a da ostali i ne postoje...

Nadamo se da će Đoković razočarati Maradonu, ali i celu Argentinu.

Mančester Siti kreće u novu sezonu u Premijer ligi večeras (21.15) teškim gostovanjem Vulverhemptonu, portugalskoj koloniji koja je startovala pobedom prethodnog vikenda. Građani su favoriti s kvotom 1,60, dok je dupla šansa 1X 2,35, a 3+ 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vulverhempton - Mančester Siti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.