BILA JE NAJLEPŠA SPORTISTKINJA SVETA: Danas ima 50 godina i još je BOMBA! Ima prelepu ćerku koja je zavela Dibalu!
Foto: Printscreen/Instagram/sabatinigaby

lepota je večna

BILA JE NAJLEPŠA SPORTISTKINJA SVETA: Danas ima 50 godina i još je BOMBA! Ima prelepu ćerku koja je zavela Dibalu!

Za njom su ludovali muškarci pre 30 godina

Objavljeno: 13:55h

Gabrijela Sabatini, nekadašnja fantastična teniserka za kojom su svojevremeno milioni širom sveta uzdisali i smatrali je jednom od najlepših sportistkinja, nedavno je proslavila 50. rođendan, a fotografije na njenom profilu na Instagramu svedoče da i danas izgleda sjajno.

Sabatini redovno objavljuje na društvenim mrežama i stavlja do znanja nekadašnjim obožavaocima da i dalje zrači lepotom i izgleda kao da nije ušla u šestu deceniju života.

Argentinka je tokom bogate karijere osvojila 27 turnira, jednu titulu na US openu, međutim nikada se nije popela do prve pozicije na WTA listi. Najbolji plasman karijere bio joj je treće mesto, a iste godine je osvojila i srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Seulu.

U finalu ju je porazila Štefi Graf, njena velika suparnica, koja ju je nadigrala u još dva velika Gren slem finala. Nemica je od Sabatini bila bolja 1988. godine u finalu US opena, a tri godine kasnije i u finalu Vimbldona.

Pred kraj karijere je izdala svoju liniju parfema, a internet beleži podatak da je kasnije počela da se bavi i nekretninama.

Najčešće boravi u svojoj rezidenciji u Švajcarskoj, točnije u Fafikonu.

Inače, njena ćerka je devojka fudbalera Paula Dibale.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)

Pogledajte video na našem youtube kanalu


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.