SRBIJA IMA NAJS**SI SELEKTORKU NA SVETU: Vrele slike s plaže, provokativne poze, tetovaže! Klinke plaču od zavisti!
Foto: Printscreen/Instagram/tatjanajecmenica

Izgleda kao bomba

SRBIJA IMA NAJS**SI SELEKTORKU NA SVETU: Vrele slike s plaže, provokativne poze, tetovaže! Klinke plaču od zavisti!

U bilo kom sportu računajući žene selektore teško da neka može da se meri s njom po izgledu, atraktivnosti i lepoti

Objavljeno: 15:42h

Tatjana Ječmenica Jevtić, selektorka FED kup reprezentacije Srbije, može slobodno da bude proglašena za najzgodniju i najseksi selektorku na svetu u bilo kom sportu.

Atraktivna plavokosa lepotica koja je već godinama na čelu našeg FED kup tima na svom Instagram profilu redovno objavljuje fotke sa svojih aktivnosti i uživanja, a s obzirom da profesionalnih obaveza nije imala mnogo, uživala je ovog leta.

Tako je objavila i brojne fotografije sa plaže i sa mora, a s obzirom kako izgleda u bikiniju, izgleda kao da je i dalje profesionalna igračica.

Zategnuta, seksi, s trbšnjacima, oblinama, i u provokativnim pozama izazvala je delirijum među svojim pratiocima na Instagramu.

Nema šta, i daleko mlađe devojke, pa i sportistkinje od kojih je starija preko dve decenije mogu samo da joj zavide na ovakvom izgledu.

Podsećamo da je Ječmenica uspela da sa našom selekcijom načini pravo čudo i pobedi Sloveniju, čime smo stigli do plej-ofa za ulazak u Svetsku grupu FED kupa, ali je to otkazano zbog pandemije koronavirusa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.