BORNA ĆORIĆ BOLJI OD GRKA POSLE SKORO 5 SATI! Cicipas: Ovo je najtužnije i najsmešnije što mi se dogodilo!
Borna Ćorić, Foto: AP

HIT IZJAVA

BORNA ĆORIĆ BOLJI OD GRKA POSLE SKORO 5 SATI! Cicipas: Ovo je najtužnije i najsmešnije što mi se dogodilo!

Posle četiri sata i 38 minuta, Borna Ćorić je bio bolji od Stefanosa Cicipasa

Objavljeno:

Hrvatski teniser Borna Ćorić plasirao se u osminu finala US opena, pošto je prošle noći pobedio Grka Stefanosa Cicipasa sa 6:7(2), 6:4, 4:6, 7:5, 7:6(4).

Meč Ćorića i Cicipasa trajao je četiri sata i 38 minuta, a hrvatski teniser je na putu do pobede spasio šest meč lopti u četvrtom setu.

Naredni protivnik Ćorića biće Australijanac Džordan Tompson koji je eliminisao Mihaila Kukuškina iz Kazahstana u tri seta.

- Ovo je istovremeno nešto najtužnije i najsmešnije što mi se dogodilo u karijeri - poručio je četvrti nosilac putem društvenih mreža.

Kanađanin Denis Šapovalov je bio bolji od Amerikanca Tejlora Frica sa 3:6, 6:3, 4:6, 7:6(5), 6:2 i za plasman u četvrtfinale Ju Es Opena boriće se sa Davidom Gofanom iz Belgije koji je slavio protiv Filipa Krajinovića.

Plasman u osminu finala u ženskoj konkurenciji obezbedila je Čehinja Petra Kvitova koja je sa 6:4, 6:3 pobedila Amerikanku Džesiku Pegulu.

Kvitova će u narednoj rundi igrati protiv još jedne Amerikanke, Šelbi Rodžers koja je bila bolja od sunarodnice Medison Brengl sa 6:2, 6:4.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.