SRĐAN ĐOKOVIĆ USRED NOVAKOVOG MEČA OTKRIVA: Novak ne može da zaspi satima, ponekad i celu noć! To su lomovi!
Foto: EPA

ovo se nije znalo

SRĐAN ĐOKOVIĆ USRED NOVAKOVOG MEČA OTKRIVA: Novak ne može da zaspi satima, ponekad i celu noć! To su lomovi!

Otac najboljeg tenisera sveta ispričao je koliko je njegovom sinu teško da se samo opusti posle mečeva i vrati telo "u normalu"

Objavljeno:

Novak Đoković je uspešno započeo svoj pohod na titulu na US openu protiv Damira Džumhura u prvom kolu, a istovremeno i njegov otac Srđan je imao debi kao komentator na "Eurosportu".

Otac najboljeg tenisera sveta će se okušati kao gostujući komentator tokom US opena i zajedno sa Draganom Pešikanom komentarisaće mečeve svog sina na Flešing Medouzu.

I tokom ovog meča Srđan je podsetio sve gledaoce kako je izgledalo Novakovo detinjstvo, koliko je tu moralo biti odricanja da bi postao ono što je danas.

foto: Printscreen

- Zamislite njega, kada je sa osam godina objašnjavao drugarima da ne može da izađe napolje da se igra, jer mora da trenira i uči posle toga. U najgore vreme, vreme bombardovanja, sankcija, nemaštine, kada se teško živelo, on je kao dete pravio bazu za ovakvu igru koju danas gledamo - ispričao je Srđan.

Takođe, on je ispričao kako izgledaju Đokovićevi oporavci posle mečeva, koliko to nije tako jednostavno kao što ljudi misle i koliko je Novaku teško makar da samo zaspi.

- Ljudi, vi ne shvatate šta se događa u telima i glavama tih momaka posle meča, to su lomovi svaku noć. On ne može da zaspi satima od adrenalina, koliko puta je dočekao jutro, jer ne može ni telo da se opusti posle svih tih napora - pokušao je da ukaže na deo karijere profesionalnog sportiste koji se ne prenosi uživo na televiziji.

- Ni telo, ni um ne mogu da se smire satima - dodao je stariji Đoković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.