MUČIO SAM SE ZA VIKEND, NEMAM MNOGO VREMENA ZA ODMOR: Novak zadovoljan nakon trijumfa, ali ne krije da je umoran!
Foto: Profimedia

us open, izjava

MUČIO SAM SE ZA VIKEND, NEMAM MNOGO VREMENA ZA ODMOR: Novak zadovoljan nakon trijumfa, ali ne krije da je umoran!

Đoković će u drugoj rundi US opena igrati protiv Britanca Kajla Edmunda

Objavljeno:

Najbolji srpski teniser Novak Đoković pobedio je u prvom kolu US Opena, ali je pohvalio i Damira Džumhura koji je pokušao da se suprotstavi najboljem teniseru planete.

- On je jedan od najbržih igrača na Turu. Odigrao je neke stvarno dobre udarce i meč je mogao na obe strane na sredini drugog seta. Ja sam bio zadovoljan što sam ga nekako rešio u svoju korist, a onda se podigao za nekoliko koplja iznad - priznao je Novak posle meča.

- Jesam se mučio malo zbog polufinala i finala prošle nedelje u dva dana, ali sam sada imao 48 sati. Nije to mnogo vremena ali je i dalje dovoljno za oporavak. Osećao sam se dobro na terenu danas. Dobra stvar kod Slemova je što igraš na svaka dva dana, pa imaš bar jedan dan za odmor i oporavak. To ću probati da koristim koliko god mogu da skupim energiju i snagu za sledećeg protivnika - kaže Đoković.

Iako je uglavnom imao potpunu kontrolu, Đoković je često gledao u pravcu svog boksa gde, kao i na Sinsinatiju, sedi Goran Ivanišević.

- Tim i boks vas uvek bodre. Bez obzira na to da li igrate pred praznim tribinama ili krcatim stadionom, uvek se okrećete ka njima. Gledate i očekujete podršku tokom meča. Možda ne želite da vam tapšu kada protivnik pogreši. Damir je dobar prijatelj, pa je malo čudno, ali istovremeno, ovo je Grend slem, prva runda i najveći stadion u našem sportu i svi hoćemo da startujemo dobro - tvrdi Đoković.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.