KAKAV ŠOK: Federer proglašen za najboljeg svih vremena! Đoković i Nadal nisu bili ni u konkurenciji!
Foto: EPA/Michael Dodge

ni mi se ne bismo složili

KAKAV ŠOK: Federer proglašen za najboljeg svih vremena! Đoković i Nadal nisu bili ni u konkurenciji!

Mnogi su odmah reagovali i posumnjali u konačan ishod ove ankete

Objavljeno:

Španski "ESPN" sproveo je anketu među svojim čitaocima i gledaocima ko je najbolji server svih vremena među teniserima i za mnoge neočekivano pobedio je Rodžer Federer.

Švajcarac je izabran ispred brojnih igrača čije je karijere obeležio sjajan servis kome su podredili i svoj stil igre na terenu i zato je odmah došlo do sumnji u ovakav ishod ankete.

Mnogi u stvari tvrde da je švajcarski teniser pobedio samo zato što ima najveću bazu fanova na svetu, a ne zbog svog servisa koji se nikada nije isticao kao jedno od najjačih oružja.

Da nas ne razumete pogrešno, Federer ima sjajan servis, ali jednostavno to nikad nije bilo njegovo glavno oružje za razliku recimo od nekih drugih igrača i šampiona.

Inače, glasalo se po principu direktnog sučeljavanja igrača, kao na nekom turniru, a Federer je u finalu dobio više glasova od Rodika.

Tako je pobedio i ispred nekih od najboljih servera svih vremena poput upravo Rodika, pa onda Ive Karlovića, Pita Samprasa, Gorana Ivaniševića, Džona Iznera, Kevina Andersona...

Interesantno da ni Novak Đoković, ni Rafael Nadal nisu uzeti uopšte kao takmičari za ovu anketu s obzirom da je poznato da imaju prosečne servise.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.