DIMITROV SE JOŠ NIJE OPORAVIO OD KORONE: Nisam spreman za tenis! Mesec dana sam bio zatvoren, teško sam disao...
Foto: Starsport©

oporavlja se i dalje

DIMITROV SE JOŠ NIJE OPORAVIO OD KORONE: Nisam spreman za tenis! Mesec dana sam bio zatvoren, teško sam disao...

Bugarin koji je bio prvi zaraženi na Adria Tour-u u Zadru i posle više od mesec dana i dalje ima problema kada igra

Objavljeno:

Grigor Dimitrov (29) priznaje da još nije spreman za ozbiljniji tenis.

Bugarski teniser bio je pozitivan na koronavirus na zadarskom Adria Turu, ali bez obzira na to što prošlo nekoliko nedelja od kada je bio negativan na novom testiranju, Dimitrov se i dalje ne oseća spremnim za povratak na tenisu.

Kompletnu izolaciju proveo je u svom domu u Monte Karlu, a iako ni u jednom trenutku nije bio kritično, Dimitrov tvrdi kako da fa je korona ipak dobro 'poremetila'.

foto: Starsport©

- Sigurno još nisam spreman da se takmičim na vrhunskom nivou - poručio je Dimitrov posle poraza od Felisijana Lopeza na "Ultimate Tennis Showdown-u".

- Moje kretnje se poboljšavaju, zapravo sve ide u dobrom smeru, ali nije jednostavno oporaviti se od korone. Taj period dok sam bio zaražen, za mene je bio jako težak. Gotovo mesec dana sam ostao kod kuće, imao sam poteškoće s disanjem, nisam se dobro osećao, stalno sam bio umoran. Imao sam sve simptome, izgubio miris i ukus, verujte to nije bilo nimalo zabavno.

Grigor Dimitrov je, čini se, celu situaciju s koronom ozbiljnije shvatio tek kad se zarazio...

- I dalje se ne osećam spremno. Jedan dan mogu da igram satima, drugi dan se moram samo odmarati. Uopšte nije važno koliko ste mentalno snažni, u tom periodu vodite razne bitke u svojoj glavi. Verujte, sami ste zatvoreni 20-ak dana u kući, a tu vam baš svašta prolazi kroz glavu - završio je Dimitrov i upozorio brojne navijače kako 'korona nije tako bezazlena'.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.