BOLI ME BRIGA ŠTA IMA DA KAŽE: On je našao nekom da drži lekcije...
Foto: AP

BEZ DLAKE NA JEZIKU

BOLI ME BRIGA ŠTA IMA DA KAŽE: On je našao nekom da drži lekcije...

- Ja to ne bih napravio, ali opet – to je Kirjos - istče hrvatski teniser

Objavljeno:

Hrvatski teniser Borna Ćorić je bio jedan od tenisera koji su se zarazili koronavirusom na "Adrija turu", turniru koji je organizovao Novak Đoković.

Trenutak kada je saznao da je pozitivan na COVID 19 nije bio nimalo prijatan, ističe Hrvat u intervjuu za "Jutarnji list".

- Taj ponedeljak stvarno je bio haos. Stotinu informacija, poziva, ljudi… Nije mi bilo drago, naravno. Teško je bilo čitati negativne članke i komentare, ali opet, ne mogu se previše obazirati na to šta drugi misle i govore. To sam odavno prihvatio kao sastavni deo karijere i života - rekao je Ćorić.

Na pitanje da li ga je šokiralo saznanje da je pozitivan, Ćorić odgovara:

- Jeste, i to prilično. Tim više što u sledeće dva nedelje nisam imao baš nikakve simptome. Ni temperaturu ni bilo šta drugo.

Ćorič ističe da su svi krivi za scenario koji se dogodio.

- Ne volim da budem general posle bitke, to nije moj stil niti tako treba raditi. Definitivno mi je žao što je turnir završio na takav način, jer imali smo pozitivnu priču, humanitarni karakter, igrali smo tenis nakon dugo vremena i svima nam je bilo drago. Zbog toga je još teže bilo kasnije slušati kritike. Činjenica je da smo se svi bili malo opustili jer smo do nekoliko dana pre početka turnira imali nula ili jednog zaraženog dnevno. Dali smo sebi povoda da nam se ta opuštenost obije u glavu. Što se tiče krivice, ne bih išao u detalje niti upirao prstom, jer i ne znamo ko je zapravo prvi doneo virus i da li je neko trebao da se testira.

Sa Novakom je razmenio nekoliko poruka nakon turnira u Zadru.

- Čuli smo se dvaput preko poruka, proveravali kakva je situacija i imamo li simptome. Koliko znam, ni on ih nije imao.

Na pisanja i priče Nika Kirjosa nije preterano obraćao pažnju.

- To je jednostavno on, nemam drugo objašnjenje. Pročitao sam šta je pisao, ali me totalno boli briga jer i on voli biti general posle bitke. Da neko drugi očitava lekcije, možda bih i razumeo, ali baš Kirjos… Nekako to nije realno. Ali okej, to je njegov stil, tako funkcioniše i nemam s tim problema, niti mi smeta na ličnom planu. Zverev je loše postupio, ali ne vidim potrebu da na taj način prozivaš kolege igrače. Ja to ne bih napravio, ali opet – to je Kirjos.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.