OP, OP! DOŠLA MACA NA VRATANCA: Pljuvala Đokovića, a sad je izbačena sa turnira jer je prekršila Covid-19 protokol!
Foto: Printscreen/Instagram/danimalcollins/EPA/Andrej Cukić

vratilo joj se

OP, OP! DOŠLA MACA NA VRATANCA: Pljuvala Đokovića, a sad je izbačena sa turnira jer je prekršila Covid-19 protokol!

Američka teniserka se oglušila o pravila organizatora za sprečavanje širenja koronavirusa među igračima

Objavljeno:

Danijel Kolins je izbačena s turnira World Team Tennis u Zapadnoj Virdžiniji zbog kršenja protokola protiv Covid-19.

- Izbacili smo Danijel Kolins nakon što je prekršila naše protokole protiv širenja koronavirusa i napustila Ginbrir Rizort i saveznu državu Zapadna Virdžinija - izjavio je izvršni direktor WTT-a Karlos Silva.

- Protokoli su sastavljeni i iskomunicirani više puta radi zaštite zdravlja i sigurnosti naših igrača, trenera i osoblja koji su od najveće važnosti za WTT.

Organizatori nisu objavili detalje o putovanju polufinalistkinje Australijan Opena 2019. godine.

foto: EPA/KELLY BARNES

Kolins je prošlog meseca kritikovala Novaka Đokovića nakon što je svetski broj 1 rekao da bi bilo "nemoguće" igrati na ovogodišnjem US Openu prema Covid-19 protokolima koje su predložili organizatori.

- Novače, ovo je vrlo kontradiktorno u odnosu na tvoj prethodni komentar kako bi teniseri koji su u Top 100 trebali da doniraju novac onima slabije plasiranima. Niko nije zaradio nikakav novac od februara. Sad imamo veliku šansu na US Openu, čiji čelnici žele da se turnir održi s nekim striktnim sigurnosnim pravilima kako bi se svi osećali sigurno - napisala je 26-godišnjakinja i dodala:

- Ovo je velika šansa za igrače da krenu da zarađuju novac, a sada imamo tenisere iz vrha koji govore kako je dovođenje jednog člana stručnog štaba sa sobom teško ostvarivo jer neće biti u mogućnosti da povedu celu pratnju. Ako je tako sigurno i ako USTA, WTA i ATP urade sve kako bi zaštitili zdravlje tenisera, onda mislim da bi ih trebali podržati. Lako je nekome ko je zaradio 150 miliona dolara u karijeri da govori drugima šta da rade sa svojim novcem, a onda da odbije da igra US Open.

foto: EPA/Julian Smith

WTT će biti jedan od prvih profesionalnih sportskih događaja u SAD-u s gledaocima. Svakoga dana biće dozvoljeno 500 gledalaca na Centralnom terenu "Kriksajd" stadiona koji prima 2.500 ljudi.

Turnir, koji se održava od 1974. godine, trajaće čak 22 dana tokom kojih će se odigrati 66 mečeva, a devet ekipa boriće se za King Trophy. Među učesnicama turnira su Venus Vilijams (Washington Kastles), Sofija Kenin (Philadelphia Freedoms), Sloun Stivens (Chicago Smash), braća Brajan (Vegas Rollers).

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.