I TENISKA LEPOTICA PROTIV ĐOKOVIĆA: Lako je tebi kad si zaradio 150 miliona! Bolje bi ti bilo da ne kvariš!
Atraktivna Danijela je kritikovala najboljeg tenisera sveta, Foto: Printscreen/Instagram/danimalcollins/EPA/Andrej Cukić

Rekla mu šta misli

I TENISKA LEPOTICA PROTIV ĐOKOVIĆA: Lako je tebi kad si zaradio 150 miliona! Bolje bi ti bilo da ne kvariš!

Nisu joj se dopali komentari koje je srpski teniser imao na račun organizacije US opena

Objavljeno:

Ne prestaju kritike na račun Novaka Đokovića koji je očigledno postao glavna meta drugih tenisera i teniserki prethodnih meseci zbog različitih stvari.

Ovog puta nije na udaru zbog stava o vakcini protiv koronavirusa ili zbog fonda koji je pokrenuo za pomoć slabije plasiranim igračima, već zbog svojih kritika na račun mera prevencije koje planiraju da uvedu organizatori US opena.

Srpski teniser je javno rekao da mu te mere deluje pomalo ekstremno i da će zbog toga biti teško održati turnir, posebno da na njemu igraju najbolji igrači, a svoj komentar na to je dala ne toliko poznata, ali atraktivna igračica Danijela Kolins.

- Novače, ovo je veoma kontradiktorno u odnosu na vaš prethodni komentar kako bi teniseri koji su u Top 100 trebalo da doniraju novac onim slabije plasiranim. Niko nije zaradio nikakav novac od februara. Sada imamo sjajnu šansu na US openu, čiji čelni ljudi žele da se turnir održi sa nekim striktnim bezbednosnim predostrožnostima kako bismo se svi osećali bezbedno - napisala je Kolins na Instagramu i dodala:

- Ovo je ogromna šansa za igrače da krenu da zarađuju novac, a sada imamo tenisere iz vrha koji govore kako je dovođenje jednog člana stručnog štaba sa sobom teško jer neće biti u mogućnosti da dovedu kompletnu pratnju. Ako je tako bezbedno i ako USTA, WTA i ATP urade sve kako bi zaštitili zdravlje tenisera, onda mislim da bi trebalo da ih podržimo. Lako je nekome ko je zaradio skoro 150 miliona dolara od turnira u karijeri da kaže drugima šta da rade sa svojim novcem, a onda odbije da igra US open.

Kolins, koja je 51. teniserka sveta, kaže da bi najbolji teniser sveta trebalo da podrži plan US opena.

- Većina tenisera, među kojima sam i ja, ne putuje na turnire sa velikom pratnjom i nama je potrebno da turniri počnu da se igraju. Bilo bi lepo kada bi najbolji teniser sveta podržao ovu priliku, a ne da je kvari.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.