NOVAK JE PODVOJENA LIČNOST, A SRĐAN BOLJE DA JE ĆUTAO: Šokantan napad na srpskog tenisera!
Foto: Zoran Jevtić

ne smiruje se

NOVAK JE PODVOJENA LIČNOST, A SRĐAN BOLJE DA JE ĆUTAO: Šokantan napad na srpskog tenisera!

-Da je moj otac to rekao, otišao bih kući i rekao mu da ućuti. Ne možete govoriti o nekome na taj način - istakao je Rose.

Objavljeno:

Mark Rose, bivši deveti igrač na svetu, pričao je o Novaku Đokoviću, koga je kritikovao zbog ponašanjea njegovog oca Srđana i o 'kompleksu' zbog Nadala i Federera.

On je istakao da je nedopustivo to što je Srđan Đoković rekao za Rodžera Federera, kako je "ogroman šampion, ali nije dovoljno veliki kao Novak."

- Gledajući hronologiju prethodnih dana, već je bilo napada njegovog oca na Rodžera Federera, što smatram nedopustivim. Čak i ako volite svog sina više od ičega na svetu, ne možete govoriti takve stvari. Da je moj otac to rekao, otišao bih kući i rekao mu da ućuti. Ne možete govoriti o nekome na taj način - istakao je Rose.

Bivši deveti teniser na svetu smatra da Novak ima kompleks od Švajcarca i Nadala.

"Jednostavno je glupo. Novak Đoković je prilično podvojena ličnost, šta god on rekao. Imam utisak da se on time hrani. Ne sudim o toj osobi jer svako ima svoje izvore motivacije i uverenja. Ali, generalno gledano, Novak Đoković je enigma. Teško mu je da se sa stanovištva popularnosti takmiči sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom. Mogu da razumem koliko je to frustrirajuće za njega. On je svetski broj jedan i sjajan igrač, ali suočava se sa dve legende - rekao je i dodao da je ovaj perido bio veoma loš po srpskog tensiera.

- Ali, između izjave svog oca i fijaska Adrija tura, on nije uspeo da osvoji bodove u javnosti. Iznad svega, ne pomaže imidžu tenisa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.