NOVAKA NAPADAJU MALI MIŠEVI, KOJI BI SVE DALI DA BUDU NA NJEGOVOM MESTU: Brutalna rekacija legendarnog Hrvata!
Foto: Starsport©

bez dlake na jeziku

NOVAKA NAPADAJU MALI MIŠEVI, KOJI BI SVE DALI DA BUDU NA NJEGOVOM MESTU: Brutalna rekacija legendarnog Hrvata!

- To što se iživljavaju na njemu je u meni izazvalo reakciju koja je sročena u dva minuta i izašla napolje, i onda su 'poludeli' - rekao je čuveni košarkaš.

Objavljeno:

Dino Rađa je jedan od najglasnijih u odbrani Novaka Đokovića, koji se našao na velikom udaru svetske javnosti zbog organizacije Adria tura u toku pandemije koronavirusa.

Legendarni hrvatski košarkaš je izazvao mnogo pažnje svojom objavom na Fejsbuku, da bi gostujući u Jutarnjem programu Radio televizije Srbije ponovo stao na stranu prvog reketa sveta.

- Čovek je stvarno pokušao da napravi nešto za nas, nekakvu reklamu. Dogodilo se to što se dogodilo, ali kada pogledate danas, posle osam dana, u Zadru imate troje-četvoro zaraženih osim njih koji su učestvovali. Imate stotine slučajeva okolo, ali nikom ništa. Naravno, nije poenta nabiti na krst nekog nepoznatog, nego nekog poznatog. To što se iživljavaju na njemu je u meni izazvalo reakciju koja je sročena u dva minuta i izašla napolje, i onda su 'poludeli' - rekao je Rađa.

- To je generalno prokletstvo ljudskog roda. Napadaju ga mali miševi koji bi sve dali da budu na njegovom mestu, koji su ljubomorni na njegove uspehe i na sve što on radi. Jednostavno, to je jedna vrsta zločina koju ja nikada neću razumeti i koja je meni nepojmljiva da se neko veseli tuđoj nesreći. To nije u mom DNK - istakao je Rađa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.