SAŠA, SPREMI SE SAD DA TE RASTRGNU KAO NOVAKA: Zverev prekršio samoizolaciju i otišao na žurku u bar!
Foto: Starsport©

Nastavio sa žurkama

SAŠA, SPREMI SE SAD DA TE RASTRGNU KAO NOVAKA: Zverev prekršio samoizolaciju i otišao na žurku u bar!

Mladi nemački teniser će sada biti na žestokom udaru

Objavljeno:

Čini se da bi Aleksander Zverev mogao da preuzme titulu najkritikovanijeg i najnapadanijeg tenisera na svetu od Novaka Đokovića.

Nemački teniser će svakako biti na meti kritika posle najnovijeg snimka koji se pojavio na društvenim mrežama na kome se vidi kako uživa na jednoj žurci u domovini u jednom baru.

Sve se ovo događa u trenucima kada bi trebalo da ipak bude u dvonedeljnoj izolaciji posle Adria Tura u Zadru zbog koga je Đoković i napadnut, ali i ostali teniseri kritikovani.

Podsećamo da je Zverev učestvovao na Adria Turu u Beogradu i Zadru kada se pojavila korona među teniserima, pošto se najpre zarazio Dimitrov, a potom i još neki igrači su testirani i bili pozitivni uključujući i Novaka Đokovića i njegovu suprugu Jelenu i trenere Gorana Ivaniševića i Marka Panikija.

Zbog toga je otvorena hajka na srpskog tenisera koji je kritikovan što zbog organizacije turnira sa publikom što zbog druženja van terena sa Zverevim, Dimitrovim, Timom i ostalima u beogradskim i zadarskim lokalima.

Nakon što se sve desilo, Zverev se izvinio i zamolio za oproštaj i poručio da ide u samoizolaciju, međutim, očigledno je nije ispoštovao u potpunosti pošto je uhvaćen u izlasku u Nemačkoj.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.