KORONA ĐOKOVIĆ JE SEBIČNA NEZNALICA! Skandalozan udar na Novaka iz Španije, a tek da ne pominjemo karikaturu!
Novak Đoković, Foto: Profimedia

treba da bude primer deci kako ne treba

KORONA ĐOKOVIĆ JE SEBIČNA NEZNALICA! Skandalozan udar na Novaka iz Španije, a tek da ne pominjemo karikaturu!

Novinar "Marke" je najpre nazvao Novaka teniskim genijem, a onda se obrušio na njega u drugim sferama

Objavljeno:

Novak Đoković našao se na meti kritike i španske "Marke", u čijem tekstu je nazvan teniskim genijem, ali i neznalicom o životu.

Novinar španskog lista Manuel Hulia u svom tekstu pod naslovom "Korona Đoković" kritikuje najboljeg tenisera sveta za ponašanje tokom organizacije Adria Tura u Beogradu i Zadru.

- Da biste deci i sportistima objasnili šta ne smeju da rade, dovoljno je nekoliko reči i video u kom Đoković pleše u noćnom klubu pod neonskim svetlima. Onda im otvorite novine i kažete: "Sad pročitajte šta se dešava u svetu"' - stoji na početku teksta.

- Kako smo samo zaboravni. Prijateljica koji radi u bolnici, dok smo gledali ljude koji se grle u baru, rekla mi je da ne bi to radili da su videli koliko je ovo s**nje opasno. Tada niko ne bi rizikovao. Neki misle da su to meci koji ubijaju samo starije ljudi. Osećaju se bezbrižno i sigurno. Nije ih briga postaju li "nokti smrti". O čemu je razmišljao taj teniski genije, ta sebična neznalica o životu, koja je govorila da sve radi čistog srca i iz najboljih namera - napisao je Manuel Hulia.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.