OVO ŠTO RADIMO ĐOKOVIĆU JE NACIONALNA SRAMOTA! Hrvat ugasio svoje zemljake zbog pljuvanja po Novaku, sve im sasuo!
Novak Đoković u Zadru sa decom, Foto: Profimedia

pobesneo

OVO ŠTO RADIMO ĐOKOVIĆU JE NACIONALNA SRAMOTA! Hrvat ugasio svoje zemljake zbog pljuvanja po Novaku, sve im sasuo!

O ovom statusu se priča u celom regionu

Objavljeno:

I dok se na svim meridijanima utrkuju kako će što više da popljuju i opletu Novaka Đokovića, a priličan broj napada, kritika i svega stiže i iz Hrvatske, gde je između ostalog i organizovao jedan od turnira na Adria Tour-u i na kome se nažalost i dogodilo šta se dogodilo, ima i onih koji brane srpskog tenisera.

Ni mediji u Hrvatskoj, koji su do izbijanja koronavirusa na turniru u Zadru pisali hvalospeve, a onda su okrenuli "ćurak naopako" i počeli da udaraju po najboljem igraču sveta, takođe i deo javnosti, a da ne pominjemo onaj užasni i morbidni grafit u Splitu.

Ipak, ima onih koji dobro znaju ko je Novak i kakve su mu bile namere i koliko puta je pokazivao da je prijatelj Hrvatske i koliko puta je pomagao svima, pa i tokom ove pandemije.

foto: Mario Ćužić / HTS

Jedan od njih je izvesni Mateo Strugačevac koji je objavio status na Fejsbuku o Đokoviću i koji se sada širi društvenim mrežama, a u kome je pogodio samu srž i ukazao svima koji ga napadaju da olako zaboravljaju šta je sve Novak uradio i kako je pomagao.

- Ovaj čovek, koji je trenutno na vetrometini naših kvazi medija, potrčaka i ljudi koji žive od objavljivanja obmana i laži, u poslednjih 6 godina donirao je više od 2 miliona evra samo što se elementarnih nepogoda na našim prostorima tiče, izuzevši izgradnju nebrojenih škola, vrtića, sportskih objekata i dr.

Pre 6 godina Hrvatsku, Srbiju & BiH pogodile su neviđene poplave na ovim prostorima. Donirao je ukupan nagradni fond koji je dobio osvajanjem ATP turnira u Rimu. Bilo je reč o 600 hiljada dolara! Deo novca otišao je i u RH sto se sanacije poplava tiče.

Status jednog Hrvata o Novaku Đokoviću
Status jednog Hrvata o Novaku Đokovićufoto: Printscreen/Facebook

Ove godine, kada je Covid pogodio ceo svet, svojoj Srbiji donirao je milion evra za kupovinu respiratora, a istovremeno, za razliku od naših političara, donirao je određenu svotu novca i za sanaciju ruševina u Zagrebu, pogođenom potresom!

P.S. čisto pomena radi, naša kompletna reprezentacija, inače viceprvaci sveta, skupila je jedva 3 miliona kuna - kolektivno! Za svoju domovinu, ne tuđu! Usporedno spomenutom, donaciju je izvršio i Italiji, zemlji koja je pre nekoliko meseci pretrpela najviše. Navodno, neslužbeno, radi se o 300. 000 evra.

Turnir u Zadru organizovan je kako bi se podigao na noge naš turizam, ne da bi finansijski prosperirali učesnici, a još manje Đoković koji je u svojoj karijeri zaradio otprilike 500 miliona dolara. Rezultiralo je na način da ga se nekoliko dana uzastopno provlači kroz sve moguće medije kao državnog neprijatelja broj 1!

Bravo, Lijepa naša!

Ali, pored svega, ostaje aktuelna činjenica da je isti Novak u svetu storostruko više cenjen od našeg vlastitog premijera, gde god se pojavio, a kamoli od preostalih političara ili predstavnika medija! Sve što ste priredili ovom čoveku zadnjih dana neviđena je nacionalna sramota!

Spomena radi, njegova majka je Hrvatica, rodom iz Vinkovaca! Ako je već njegova nacionalnost problem - napisao je on.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.