EVO I KIRJOSA DA OPLETE PO ADRIA TURU: Praznoglava odluka! Ali to se dogodi kad zanemarite protokole!
Foto: EPA/Michael Dodge

Očekivalo se

EVO I KIRJOSA DA OPLETE PO ADRIA TURU: Praznoglava odluka! Ali to se dogodi kad zanemarite protokole!

Australijanac se oglasio preko društvenih mreža nakon vesti koje su stigle iz Zadra

Objavljeno:

Čekali su mnogi da se javi Nik Kirjos, dežurni "pljuvač" Novaka Đokovića, nakon što se pojavio koronavirus na Adria Tour i da krene sa svojim novim napadima na srpskog tenisera koji je bio organizator čitavog ovog događaja koji je iz poznatih razloga prekinut na pola svog trajanja, pred samo finale u Zadru.

Australijski teniser se oglasio putem Tvitera nakon što je saznao vesti da su Grigor Dimitrov i Borna Ćorić zaraženi koronavirusom tokom Adria Tour-a u Zadru.

- Praznoglava odluka da se nastavi sa ovom "egzibicijom". Momci, želim vam brz oporavak, ali to se desi kada ne poštujete protokole. Ovo nije šala - napisao je Kirjos na Tviteru.

Mnogi su tokom prethodnih nedelja napadali Đokovića što organizuje ovu seriju turnira pogotovo sa učešćem toliko mnogo igrača, ali i sa publikom na tribinama i mnogi su jedva čekali da se ovako nešto dogodi.

Tako su već nakon prve vesti da je Dimitrov zaražen i da je otkazano finale u Zadru brojni novinari, ali i bivši i sadašnji teniseri odmah krenuli da pljuju po Novaku zbog svega, a sada im se priključio i Kirjos.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.