NAŠA POPULARNA PEVAČICA SE DOSELILA KOD NOVAKA! Taj luksuz je platila 200.000 evra!
Foto: Starsport©

detalji

NAŠA POPULARNA PEVAČICA SE DOSELILA KOD NOVAKA! Taj luksuz je platila 200.000 evra!

Štoper francuskog kluba Anže iskeširao je 200.000 evra za stan od 80 kvadrata

Objavljeno:

Kaja Ostojić se napokon skućila! Pevačici je dečko, fudbaler Mateo Pavlović kupio stan u luksuznom delu Novog Beograda, a prvi komšija joj je najbolji teniser sveta Novak Đoković.

Kako piše "Informer", štoper francuskog kluba Anže iskeširao je 200.000 evra za stan od 80 kvadrata.

- Kaja od svoja tri bivša muža nije dobila baš ništa! Mateo je odlepio za njom, planira da se oženi njom i insistirao je da stan u Beogradu, u kome će zajedno živeti, bude na njenp ime - priča izvor pomenutog lista, i dodaje:

- Mesec dana su obilazili stanove. Najpre su bili u Beogradu na vodi, a onda su došli u naselje Vest 65. TU su pogledali nekoliko stanova i na kraju se odlučili za jedan od 80 kvadrata koji je baš u Noletovom komšiluku.

Kaja do samog potpisivanja ugovora nije znala da će ona biti vlasnik tog stana.

Vozi me tamo gde je rusvaj rusvaj rusvaaaj ?

Објава коју дели K A Y A (@kaya_ostojic) дана

- Kaja se raspametila kada je shvatila da joj je dečko kupio stan, jer to nikada niko nije učinio za nju. Ovih dana biraju nameštaj, a ona po ceo dan zvecka ključevima tog stana i ponavlja da ima najboljeg dečka na svetu - priča Kajina drugarica za pomenut medij.

Pevačica i fudbaler plabnirali su svadbu na leto u Beogradu, ali su je odložili zbog pandemije koronavirusa.

- Mateo ima dosta prijatelja u Francuskoj, gde igra fudbal, kao i u Hrvatskoj, odakle je rodom. Želeo je da na svadbi okupi sve prijatelje i rodbinu, ali to ne bi bilo moguće zbog korone. Zato su Kaja i on rešili da se venčaju dogodine - priča izvor i dodaje:

- Toliko su sigurni u svoju ljubav da uveliko rade na bebi! Kaja ima ćerku Nikolinu iz prvog braka, koja je već tinejdžerka.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.