NOVAK ODUŠEVIO HRVATE: Pogledajte samo šta su rekli za njega!
Nole u Zadru, Foto: Mario Ćužić / HTS

lepe reči

NOVAK ODUŠEVIO HRVATE: Pogledajte samo šta su rekli za njega!

"Napokon možemo kompletirati osmoricu veličanstvenih. Novak Đoković, Aleksander Zverev, Marin Čilić, Grigor Dimitrov, Peđa Krstin, Laslo Đere su imena koja će nastupiti"

Objavljeno: 17:48h

Organizatori teniskog spektakla u Zadru, druge stanice Adrija Tura, najavili su veliki događaj.

U dalmatinskom gradu o teniskom turniru govorili su organizator celokupnog projekta Đorđe Đoković, direktor takmičenja u Zadru i trener Novaka Đokovića Goran Ivanišević, kao i predsednica Teniskog saveza Hrvatske Nikolina Babić.

Upravo je Babić otvorila konferenciju za medije.

"Želim da se zahvalim porodici Đoković i svima koji su nam pomogli da organiziramo trenutno najveći događaj na svetu u Zadru. Što se tiče mera zbog koronavirusa, mi radimo sve što možemo, a gledaoce pozivamo da i oni sami naprave sve što mogu", rekla je Babić, a prenosi Indeks.

Ivanišević se raduje što su u Hrvatskoj velika imena.

"Napokon možemo kompletirati osmoricu veličanstvenih. Novak Đoković, Aleksander Zverev, Marin Čilić, Grigor Dimitrov, Peđa Krstin, Laslo Đere su imena koja će nastupiti. Možemo očekivati dva lepa dana tenisa. Bilo je stresno biti direktor ovog turnira, ali želeo bih da se zahvalim Novaku vizionaru ovog događaja", rekao je Ivanišević.

Na kraju je govorio i Novakov brat Đorđe Đoković.

"Da nema koronavirusa ovaj događaj ne bi postojao, tako da smo na jedan način zahvalni na prilici koja nam se pružila. Pripreme teku u najboljem mogućem tonu, očekujemo sjajan tenis i jedan pravi teniski spektakl", rekao je Đorđe.

Adrija Tur počinje svečanim otvaranjem u 17 sati, a zatim sledi egzibicija Novaka Đokovića i zvezda Tura pola sata kasnije.

Žreb je zakazan za 19 sati.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.