PROCURIO KOMPLETAN PLAN ZA NASTAVAK TENISKE SEZONE: Čekaju se reakcije najboljih! Da li će biti pobune?!
Foto: EPA/Ali Haider

Mogu

PROCURIO KOMPLETAN PLAN ZA NASTAVAK TENISKE SEZONE: Čekaju se reakcije najboljih! Da li će biti pobune?!

Tenis će se do kraja godine igrati samo u Americi i Evropi

Objavljeno:

Procurio je plan za nastavak teniske sezone posle prekida zbog pandemije koronavirusa.

Pošto je US open definitivno potvrdio datum svog održavanja i potvrdio nova ublažena pravila za takmičare i takmičarke, španska "Marka" je objavila koji je plan turnira do kraja sezone.

Sezona će se posle petomesečne pauze nastaviti 10. avgusta američkom turnejom koja će početi turnirom u Vašingtonu, potom će se igrati Masters Sinsinati (21. - 28. avgust), ali je on iz preventivnih razloga prebačen u Njujork kako igrači ne bi putovali.

Uslediće US open od 31. avgusta do 13. septembra da bi potom se najbolji teniseri i teniserke sveta vratili u Evropu i igrali na Mastersima u Rimu i Madridu posle kojih će se održati i Rolan Garos od 28. septembra.

Kompletna azijska turneja će biti otkazana, a u planu je da se igraju dvoranski turniri u Antverpenu, Stokholmu, Bazelu i Beču, pre završnog Mastersa u Londonu, piše "Marka".

Sada ostaje da se sačeka da ovo bude i zvanično potvrđeno, kao i da vidimo kako će teniseri i teniserke reagovati na plan s obzirom da su se mnogi u prethodnom periodu bunili zbog američke turneje.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.