SAMO LUKSUZ, SAMO TOP KLASA ZA NAJBOLJEG NA SVETU: Đoković u Zadru smešten na jahtu čiji najam košta 50.000 evra!
Novak Đoković je u Zadru smešten u luksuznoj jahti, Foto: Starsport©

Pršti

SAMO LUKSUZ, SAMO TOP KLASA ZA NAJBOLJEG NA SVETU: Đoković u Zadru smešten na jahtu čiji najam košta 50.000 evra!

Odmah sa aerodroma je srpski teniser sa svojom porodicom smešten na luksuzno plovilo u zadarskoj marini

Objavljeno:

Novak Đoković je u popodnevnim satima stigao u Zadar gde će tokom vikenda učestvovati u drugom vikendu "Adria tour" turnira koji organizuje po zemljama bivše Jugoslavije.

Najbolji teniser sveta je posle sjajno organizovanog prvog vikenda turnira u Beogradu na kome je pobedio Dominik Tim otputovao sa svojom porodicom u Dalmaciju.

On je sa suprugom Jelenom i decom Stefanom i Tarom stigao avionom, ali je odmah sa aerodroma otišao u luksuznu jahtu "Aša" koja je ukotvljena u zadarskoj marini.

Prvi reket planete je na jahti ručao i igrao se sa decom i na njoj će boraviti tokom boravka u Zadru, a sličnu jahtu na raspolaganje je dobio i drugi učesnik turnira Aleksandar Zverev koji je već u ponedeljak stigao u Zadar u pratnji devojke Brende.

"Aša", koju su domaćini stavili Đokoviću na raspolaganje, je luksuzna "Maiora 91" super jahta duga 28 metara. Ima dve platforme i može da primi devetoro ljudi u četiri raskošno uređene prostorije. Ima đakuzi, meki nameštaj izgrađen od tamnih skupocenih vrsta drva, pa ne čudi što nedeljni najam ove jahte košta 50.000 evra.

Zadarska marina je pod visokim policijskim nadzorom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.