ĐOKOVIĆ, NADAL I FEDERER ISKULIRALI KIRJOSA: A on je onda opleo po ATP uz optužbu da misle samo na sebe!
Nik Kirjos je imao ponovo zanimljive komentare na Tviteru, Foto: EPA/Lukas Coch

Ponovo je podigao prašinu

ĐOKOVIĆ, NADAL I FEDERER ISKULIRALI KIRJOSA: A on je onda opleo po ATP uz optužbu da misle samo na sebe!

Australijanac je očigledno protiv održavanja US opena ove godine

Objavljeno:

US open 2020 bi trebalo da bude održan ove godine, ali postoje oprečna mišljenja među samim igračima, a najnoviju polemiku oko toga da li usled cele situacije bi trebalo da se održi Gren slem na Flešing Medouzu je pokrenuo Nik Kirjos.

Kontroverzni Australijanac je najpre na Tviteru upitao vodeću trojku - Novaka Đokovića, Rafaela Nadala i Rodžera Federera, da li misle da US open uopšte treba da se održi ove godine?

S obzirom da je njihov odgovor trenutno izostao, on je izneo svoj stav o tome.

- ATP pokušava da učini sve da se US open održi. To što rade je sebično zbog svega što se trenutno dešava. Evidentno je prisutan Covid-19, zajedno sa neredima, i svi moramo da prevaziđemo ove izazove pre nego da se vratimo tenisu, po mom mišljenju - poručio je Kirjos.

Podsećamo da je poslednjih dana baš Đoković na udaru pojedinih igrača i igračica zbog stava da su predložene mere prevencije na US openu previše ekstremne i da deluje gotovo nemoguće igrati u takvim uslovima.

Podsetimo, Rolan Garos je odložen za septembar, Vimldon odložen za 2021. godinu, a na odluku o US openu se još uvek čeka.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.