HRVATI SE DIVE NOVAKU ĐOKOVIĆU: Neverovatne reči komšija o Srbinu!
Foto: Starsport©

nole to zaslužuje

HRVATI SE DIVE NOVAKU ĐOKOVIĆU: Neverovatne reči komšija o Srbinu!

- Novak je fenomenalan čovek, radi jako mnogo na sebi, ali takođe poslednjih nekoliko godina pomaže tenisu i celoj teniskoj zajednici da naš sport bude bolji - rekao je Čilić

Objavljeno:

Hrvatski teniseri Marin Čilić i Borna Ćorić su govorili sa biranim rečima o Novaku Đokoviću, za koga su imali samo reči hvale i divljenja.

Najbolji teniser na svetu organizuje "Adria Tour", koji će se prvo održati u Beogradu, a kasnije je planiran i za Zadar, gde će se 20. i 21. juna Đoković suočiti sa Marinom Čilićem.

- Sa Novakom se poznajem od svoje trinaeste godine. Dugi niz godina smo zajedno prošli na turu. Igrali smo veoma puno puta i vežu nas samo lepe uspomene kroz naše karijere. Verujem da Novak ima ipak malo lepše uspomene nego ja, budući da je većinom izlazio kao pobednik iz naših mečeva, ali u svakom slučaju uvek smo bili jako dobri prijatelji - rekao je Čilić.

foto: EPA

Hrvatski teniser mnogo poštuje Đokovića.

- Novak je fenomenalan čovek, radi jako mnogo na sebi, ali takođe poslednjih nekoliko godina pomaže tenisu i celoj teniskoj zajednici da naš sport bude bolji, i da podstakne sve nivoe da se podignu na veći nivo. Što se tiče te strane, njegovo zalaganje, pogotovo u trenucima u kojima ganja sve svetske rekorde, na mene posebno utiče te mu se uvek divim i skidam kapu na trudu.

foto: AP

Kao i njegov stariji kolega, Borna Ćorić je takođe pričao sa divljenjem o srpskom teniseru.

- Novak kao jedan od najboljih tenisera sveta u istoriji jako puno doprinosi jednom ovakvom događaju, i drago mi je da se takav velikan odlučio za održavanjem teniskog turnira u ovakvim zahtevnim vremenima. Zaista je izuzetna stvar da se toliko angažovao oko projekta i mogu da kažem da je doveo neka od najboljih svetskih imena ovde. Siguran sam da ćemo da napravimo spektakl u Zadru i u ostalim gradovima Adria Toura - rekao je Ćorić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.