FEDERER OBJAVIO SLIKU S POČETKA KARIJERE: Svi se valjaju od smeha zbog njegove frizure, čak je i sam sebe prozvao!
Rodžer Federer je objavio sliku iz tinejdžerskih dana, Foto: EPA/Larry W Smith

Mirka ga kultivisala

FEDERER OBJAVIO SLIKU S POČETKA KARIJERE: Svi se valjaju od smeha zbog njegove frizure, čak je i sam sebe prozvao!

Svi smo mi nekad bili mladi i neobuzdani, pa tako i Rodžer

Objavljeno:

Rodžer Federer je danas rekorder po broju Gren slem titula i jedan od tri najbolja tenisera u istoriji, a uz to je i gospodin u oblačenju, ponašanju, stavu i imidžu.

Međutim, nije uvek bilo tako s njim, te je i on kao i svi mi imao svoje bubice, pogotovo, sportisti na početku svojih karijera, kada pokušavaju i kroz svoje frizure i stajlinge da ostave utisak.

Švajcarac nas je upravo podsetio na to objavljivanjem slike na Instagramu iz mlađih dana, odnosno kada je tek počinjala njegova karijera profesionalca krajem 90-tih godina prošlog veka.

I Fedeks je tada imao svoje bubice, pa tako možemo videti da je furao frizuru kao i mnogi iz tog vremena, odnosno da je imao izblajhanu kosu, a odelo i ogromnu kravatu nećemo čak ni komentarisati.

- Podsećam sve da uvek dolaze bolji dani - prozvao je Federer i samog sebe u komentaru, ali sve kako bi javnosti poručio da i dok smo u kućnom karantinu zbog pandemije, moramo znati da će i ovo jednom proći i da dolaze bolji dani.

Uz to je kao jedan od haštagova stavio i #premirka, što znači da je ovakav imidž imao pre nego što je upoznao sadašnju suprugu Mirku na Olimpijskim igrama 2000. godine u Sidneju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.