ĐOKOVIĆ NIKAD NEĆE BITI VOLJEN KAO NADAL I FEDERER: Zato što se ponaša kao običan čovek, a navijači to ne vole!
Interesantno objašnjenje zašto publika nikad nije prihvatila Novaka kao šampiona ravnopravnog Nadalu i Federeru, Foto: AP

radi ono što im se ne sviđa

ĐOKOVIĆ NIKAD NEĆE BITI VOLJEN KAO NADAL I FEDERER: Zato što se ponaša kao običan čovek, a navijači to ne vole!

Argentinski as ima svoje viđenje ove nesvakidašnje situacije

Objavljeno:

Novak Đoković nikada neće biti voljen kao Rodžer Federer i Rafael Nadal, i to je činjenica s kojom svi mi u Srbiji, kao i njegovi navijači širom sveta, moramo da se pomirimo.

Ako ga do sada posle svih uspeha i fantastičnih rezultata nisu prihvatili tamo gde bi trebalo, teško da će se to promeniti i za to sigurno postoje brojni razlozi.

Ovo je česta tema u svetu tenisa i mnogi se pitaju ponekada zašto publika gotovo redovno navija protiv srpskog tenisera, a jedan od odgovora je pokušao da da 13. igrač planete, Dijego Švarcman.

Dijego Švarman i Novak Đoković
Dijego Švarman i Novak Đokovićfoto: AP

- Federer i Nadal su teniseri koja imaju perfektno ponašanje na terenu. Prosto mi je neverovatno da su za 20 godina samo nekoliko puta pokazali frustracije na terenu, da su nečim izritirani. Desi se nekada sa arbitrima, ali to je retko - počeo je Argentinac svoje izlaganje, pa se osvrnuo na Đokovića.

- Đoković ima drugačiju ličnost, on više deluje kao običan čovek na terenu i pokazuje više loših emocija. Navijači to ne vole toliko. I, onda je normalno da navijači Nadala i Federera ne vole Đokovića previše.

Dijego Švarcman se ipak nada da će Đoković biti najbolji svih vremena
Dijego Švarcman se ipak nada da će Đoković biti najbolji svih vremenafoto: AP

Kada je reč o tome ko će biti najbolji igrač svih vremena, Švarcman daje tu prednost Đokoviću.

- Đoković je mnogo puta pobedio Nadal na šljaci i Federera na travi. Tako da bih rekao da je malo ispred njih. Videćemo da li će uspeti da dođe do njihovih rekorda. Đoković zna kako da mora da održi visok nivo igre jer ako ne održi, da li će osvojiti još dva Grend slema? - rekao je Švarcman.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.