TENIS SE OVE GODINE NEĆE IGRATI! Ovo crno predviđanje je došlo direktno od Đokovićevog trenera!
Goran Ivanišević je izneo svoje crne slutnje, Foto: Tanjug/AP

pesimista je po tom pitanju

TENIS SE OVE GODINE NEĆE IGRATI! Ovo crno predviđanje je došlo direktno od Đokovićevog trenera!

Kako je rekao, biće dobro ako se uopšte bude održao Australijan open sledeće godine

Objavljeno:

Nimalo nije optimističan Goran Ivanišević po pitanju cele ove teniske sezone koja je trenutno prekinuta do 13. jula zbog pandemije koronavirusa u svetu.

Jedan od dvojice trenera Novaka Đokovića je izrazio sumnju da će se uopšte igrati tenis u 2020. godini, pa čak i da li će biti održan Australijan open naredne godine.

- Mislim da se ove godine uopšte neće igrati. Moja najoptimističnija prognoza je da će se igrati Australijan open sledeće godine, ali i to ćemo još videti. U neku ruku bi to bilo godinu dana bez tenisa. Gde smo stali da se na tom mestu nastavi - rekao je Ivanišević u intervjuu za "Jutarnji".

Goran Ivanišević kaže da je trenutno vrlo nezgodna situacija
Goran Ivanišević kaže da je trenutno vrlo nezgodna situacijafoto: EPA/Peter Klaunzer

Prošle nedelje je Vimbldon definitivno otkazan i neće se igrati ove godine, dok bi za sada prema planu US open i Rolan Garos trebalo da se igraju krajem leta, odnosno u septembru.

- Mogu da se složim da zvuči nestvarno, ipak je to Vimbldon, kod većine izaziva posebne emocije. Tako i kod mene, ačo znalo se da će biti donesena takva odluka. Šta je, tu je, život ide dalje - poručio je Ivanišević.

Igračima i trenerima je sada onemogućen rad, pošto su svi u izolaciji i odvojeni, pa je tako nekadašnji šampin Vimbldona u Zagrebu, dok je Đoković u Marbelji s porodicom.

- Biće vrlo, vrlo nezgodno. Od turnira, igrača, trenera... Da ih ne spominjem sve koji su na ovaj ili onaj način umreženi. Da je ovo neko spomenuo pre tri meseca, ko bi poverovao? Biće interesantno pratiti kako će to sve zajedno izgledati kad ponovo počne da se igra...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.