NOVAK PRAVIO FORU SA IVANIŠEVIĆEM: Đoković objasnio zašto je uradio klecavac Hrvatu!
Novak Đoković i Goran Ivanišević, Foto: EPA/Peter Klaunzer

objasnio situaciju

NOVAK PRAVIO FORU SA IVANIŠEVIĆEM: Đoković objasnio zašto je uradio klecavac Hrvatu!

Video sam da je izašao na teren posle meča, da bi uradio intervju

Objavljeno: 18:46h

Novak Đoković je bio lepo raspoložen posle pobede na Grigorom Dimitrovim u Parizu.

Novak je prokomentarisao zašto ga je kolenima udario u kolena Gorana Ivaniševića posle meča.

- Video sam da je izašao na teren posle meča, da bi uradio intervju. Nije uobičajeno da se radi intervju sa trenerom, i prvi put sam to video da radi od kad smo zajedno, pa sam napravio foru - rekao je Nole.

Srbin je prokomentarisao visok procenat iskorišćenosti brejk lopti.

- Tačno je, iskoristio sam većinu brejk lopti koje sam imao na ovom turniru, i taj visok procenat svakako raduje pred sutrašnje finale. Ipak, treba doći do tih brejk lopti sutra, što je dosta teže uraditi u igri protiv levorukog igrača. Biće mi veoma važno da pred meč uradim dobar trening upravo sa nekim levorukim igračem, kako bih malo poradio na pozicioniranju u igri. Šapovalov je izuzetno dobro servirao tokom ovog turnira, uz čak 26 asova i najviši procenat osvojenih poena na prvi servis od svih igrača koji su došli do polufinala - rekao je Đoković i dodao:

foto: AP

- To znači da će ritern biti jedan od ključnih elemenata igre i udaraca za sutrašnju pobedu, kao i moj servis. Sa osnovne linije, naravno, uvek treba biti solidan, ali kada imate veliku prednost tako što servisom dobijate dosta lakših poena, automatski se psihološki rasteretite, i to bi mi dalo mogućnost da igram nešto agresivnije i budem sigurniji u svoje udarce. Nadam se da će me i sutra služiti servis,kao što je bio slučaj i u Japanu, Kini, ovde... Radujem se sutrašnjem finalu - dodao je Nole.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.