NEKO JE BAŠ PROKLEO GOLDEN STEJT: Povredio se i Drejmond Grin, ligamenti su u pitanju!
Drejmond Grin je neizvestan za sledeću utakmicu, Foto: AP

neverovatno šta im se dešava

NEKO JE BAŠ PROKLEO GOLDEN STEJT: Povredio se i Drejmond Grin, ligamenti su u pitanju!

Gotovo da nema igrača iz startne postave Voriorsa koji nije doživeo povredu

Objavljeno:

Prokletstvu Golden Stejta sa povredama glavnih igrača nema kraja! Posle Stefa Karija, već u narednom meču povredio se i Drejmond Grin, jedan od nosilaca igre.

U porazu Voriorsa od San Antonija, sjajni krilni centar je doživeo povredu kažiprsta na levoj ruci. On je pred novinare izašao sa zavojem i prst mu je bio imobilisan.

Kako je sam rekao izgleda da su u pitanju ligamenti.

- Povredio sam prst, ligamenti su u pitanju. Tako je, kako je... Ne znam da li ću igrati narednu utakmicu, videćemo. Sada je natečen prst. Nisam mogao da uhvatim loptu lepo već od druge četvrtine. Zbog toga sam pravio dosta dodavanja desnom rukom i tako driblao nalevo. Nadam se da će stvari brzo poboljšati - rekao je Grin.

Kakva je povreda u pitanju odgovor će dati magnetna rezonanca.

Podsećamo, teške povrede u Golden Stejtu su počele još prošle sezone kada je najpre Klej Tompson doživeo tešku povredu kolena. Tokom finalne serije prošle sezone protiv Toronta Durent (sada član Bruklina) je doživeo povredu Ahilove tetive zbog koje će propustiti celu ovu sezonu.

A onda je na prošloj utakmici Stef Kari slomio šaku i posle uspešne operacije sledi mu oporavak u trajanju minimum tri meseca.

Da ne zaboravimo da je i naš Alen Smailagić još u predsezoni takođe doživeo povredu zbog čega još nije debitovao u najjačoj ligi sveta.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.